‘Hırsız var’ gücüme gitti

Güncelleme Tarihi:

‘Hırsız var’ gücüme gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 01:26

Bodrum’da eşi Ebru Gündeş ve çocuğuyla tatil yapan işadamı Reza Zarrab’a iki üniversiteli “Hırsız var” diye bağırdı. İddiaya göre, Zarrab’ın korumaları gençleri dövdü. Taraflar şikâyetçi olmadı.

Haberin Devamı

MUĞLA Bodrum’da Poyraz Koyu’na tekne ile günlük tura giden İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri 20 yaşındaki B.B. ile Y.C., iddiaya göre koyda 17 Aralık rüşvet operasyonunda tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Reza Zarrab’la karşılaştı. Öğrencilerin, Zarrab’ın yatını görünce ‘Bu yatı hangi parayla aldın’ ve ‘Hırsız var’ diye bağırdı ileri sürüldü.

3 SAAT İFADE VERDİ

‘Hırsız var’ gücüme gitti


Tur bitiminde Bodrum Belediye meydanında gezen iki arkadaş otomobille gelen kişiler tarafından dövüldü. İki gence saldıranların Zarrab’ın kaptanı, şoförü ve koruması olduğunu öne sürüldü. Olayın ardından Reza Zarrab ifade vermek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Üniversiteli gençlerin dövülmesiyle ilgili yaklaşık 3 saat burada kalan Zarrab ile 3 çalışanının ifadeleri alındı.

İTİŞME OLDU, ÜZGÜNÜM’

Zarrab ifadesinde şunları söyledi: “Tatil için gözden uzak bir koya gittik ancak yanımıza gelen teknedeki gençler bizi tanıyınca, yüzerken laf atmaya başladılar. Eşimin ve çocuğumun, sanatçı arkadaşlarımın yanında gençlerin sürekli ‘Hırsız var’ diye bağırmaları gücüme gitti. Karaya çıkışta onları uyarmak istedim, itişme oldu. Üzgünüm ve şikâyetçi değilim. Bunlara gerek yoktu. Zaten gergin günler yaşıyoruz.”

‘Hırsız var’ gücüme gitti

Haberin Devamı

SORU ÖNERGESİ VERİLDİ

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Reza Zarrab’ın korumalarının öğrencileri dövmesi konusunda TBMM Başkanlığı’na, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yanıtlaması isteğiyle soru önergesi verdi.

ADLİ KONTROLÜ ETKİLER Mİ

DAYAĞIN, Zarrab’ın hukuki durumunu değiştirip değiştirmeyeceği tartışmalı. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kılıç, “Zarrab adli kontrolle tahliye edildi. Bu da yurtdışı yasağı ya da imza atma hükümlerini düzenler. Son olay adli kontrol hükümleriyle ilgili değil” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!