Tünelde can pazarı

Güncelleme Tarihi:

Tünelde can pazarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2014 20:58

İzmir Karşıyaka-Bornova Çevre Yolu'nda seyreden, sürücüsünün adı ve plakası henüz belirlenemeyen minibüste yangın çıktı. Aracı yolun sağına çeken şoför, içerideki 15 yolcuyu dışarı çıkardı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle Karşıyaka Büyük Tünel, araç trafiğine kapandı.

Haberin Devamı

Minibüsteki yangına müdahale eden Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde görevli 2 işçi dumandan etkilendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan işçilerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

VALİDEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Mustafa Toprak akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı. Vali Toprak'ın açıklaması şöyle: "Karşıyaka-Bornova istikametindeki Çevre Yolu üzerinde tünel içerisinde minibüsün kendiliğinden yanmaya başlaması nedeniyle tünel kapatıldı. İtfaiyenin ve karayolları ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Tünel her iki istikamette 21:45 itibariyle yanan aracın kaldırılması sonrası trafiğe yeniden açılıyor.2 kişi dumandan etkilendi.Minibüsteki 15 yolcuda herhangi bir yaralanma ve olumsuzluk yoktur. İtfaiyenin ve karayolları ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Kaza anında tünel içerisinde bulunan tüm sürücülerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!