Ünlü tekstilciden silahlı eylem

Güncelleme Tarihi:

Ünlü tekstilciden silahlı eylem
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2014 01:59

Ünlü bir tekstil mağazalarının eski sahibi Bektaş Özbek, Beşiktaş’ta silahlı eylem yaptı. Elindeki silahla bir otomobil galerisi önüne gelen Özbek’i ikna etmek için polis uzun süre uğraştı. Özel harekat polisleri de çevrede konuşlanarak olumsuz bir duruma karşı hazır bekledi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Olay Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. İş adamı Bektaş Özbek, “Basın gelsin yoksa intihar edeceğim” diyerek bir otomotiv firmasının kapısında geldi. Elindeki silahla bekleyen Özbek’i ikna etmek için polisler seferber oldu. Şirket yetkilileri ile görüşmek isteyen Özbek, bunu başaramayınca silahını çıkardı ve polisi kendisine yaklaştırmadı. Uzun süren çabaların ardından Özbek, polise teslim oldu. Silahını da polise veren Özbek, gözaltına alındı.

SEVENHILL'İN KURUCUSU

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Sevenhill, 1998 yılında İstanbul’da tekstilci Bektaş Özbek liderliğinde kuruldu. İlk ismi İngilizce "yedi" anlamına gelen Seven olan marka adının yanlış olarak okunmasından dolayı adını Sevenhill olarak değiştirmiştir Kuruluşundan itibaren yetişkinlere yönelik üretim yapan firma 2001 yılından sonra çocuklara yönelik ürünlerde üretmeye başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!