Şarampole devrilen otomobilde yangın çıktı: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Şarampole devrilen otomobilde yangın çıktı: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2014 14:05

Denizli Bozkurt'ta şarampole devrilen otomobil alev aldı. Otomobilde sıkışan çift ve bir çocukları yanarak ölürken, kaza sırasında camdan fırlayan diğer çocukları ise ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Bozkurt ilçesinde şarampole devrilen otomobilde çıkan yangında, araçta sıkışan çift ve bir çocukları yanarak öldü, camdan fırlayan diğer çocukları ise ağır yaralandı. Afyonkarahisar'dan Denizli yönüne giden Orhan Kaya (44) idaresindeki 20 EA 557 plakalı otomobil, Başçeşme mevkisinin 33. kilometresindeki İğdelidere köprüsünde şarampole devrildi.

Kazada 17 yaşındaki Reyhan Kaya camdan fırlayarak yol kenarına düşerken, sürücü Orhan Kaya (46), karısı Elif Kaya (40) ve oğlu Onur Kaya (5) otomobilde sıkıştı. Kazanın ardından çıkan yangında alevler kısa sürede otomobili sardı.

Çevrede bulunan ve kazayı fark ederek yardıma koşan çiftçiler, yangın nedeniyle otomobile yaklaşamazken, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü, otomobilde sıkışan 3 kişinin yangında hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Camdan fırlayan Reyhan Kaya (17) ise olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Reyhan Kaya'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Otomobilden çıkarılan cesetler otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!