Hürriyet bizi fişliyor mu!

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet bizi fişliyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2014 06:55

Hürriyet Sosyal ile ilgili en çok sorulan sorular

Haberin Devamı

FİŞLENİYOR MUYUM?

Yapma! Tamam anlıyorum, önün arkan sağın solun bu kadar ‘fiş’ken korkuyorsun. Ama ben, seni daha iyi tanımak ve seni tanıdıkça ilgi alanlarına göre sana daha fazla haber ve içerik sunmak istiyorum o kadar.
7/24 pencere pervazında mahalleliyi kollayıp, yan komşuya laf yetiştiren yaşlı teyze değilim. Biraz sosyalleşmek, seni tanıdıkça seni daha mutlu etmek istiyorum o kadar. Seninle ciddi düşünüyorum.

NEDEN BU KADAR ZOR Gİ-Rİ-YO-RUUUM!

Anladığım kadarıyla burada biraz bağırıyorsun. Ama dur sakin ol. Sen ki, Türkiye’deki günlük hayat Survivor’ından bile çıkmayı başarıyorsun, bu devede kulak. Hem dünyadaki tüm sosyal paylaşım sitelerine erişirken daha fazla bilgi paylaşıp, daha fazla efor sarf etmiyor musun? Bak adım adım yol haritası hazırladım.Buna rağmen yolunu kaybedersen, içeriden tanıdıklarım var, ulaşabilirsin.
0 850 266 0 444
Okuriletisim@hurriyet.com.tr

Hürriyet bizi fişliyor mu
Hürriyet Sosyal'e adım adım üye nasıl olunur

HURPASS NE?

Haberin Devamı

HurPASS, Hürriyet internet grubunda bulunan sitelerimize (hurriyet.com.tr, hurriyetaile.com, bigpara.com) tek bir kullanıcı adı ve şifreyle erişmeni sağlayan anahtarın adı.

NİYETİNİZ NE? ÖZGÜRCE YAZAN YAZARLARI OKUTMAMAK MI? OTOSANSÜRE BÖYLE Mİ ÇARE BULDUNUZ?

Aşk olsun! Sen bizim yazarları bilmiyor musun? Sansür, otosansür falan dinlemez onlar. Dedim ya amacım sadece, seni daha iyi tanımak ve ilgi duyduğun haber ve içerikleri sana en hızlı şekilde ulaştırmak. Bir kez üye olduktan sonra sistem seni otomatik tanıyacak ve tekrar giriş yapmana gerek kalmayacak. Ayrıca, Hürriyet Dünyası’na girdiğinde artık yazarlarla daha sıkı fıkı olabileceksin. Asosyal kalan yazarımız yok. Hepsi orada… Yorumlarını birinci ağızdan kendisine iletebileceksin. Hatta o gün ‘Bugün ne giysem’ diye kıvranıp sana fikrini sorarken tercihini söyleyeceksin. Yani işini zorlaştırmak bir yana, daha fazla paylaşmaya fırsat verdiğimiz bir dünyaya davet ediyoruz. Kapıyı hele bir arala, göreceksin Neydi o filmin adı? Her şey çok güzel olacak.

CİNSİYET VE DOĞUM TARİHİME NİYE İHTİYAÇ DUYUYORSUN? SANA BİLGİLERİMİ NEDEN VEREYİM? BİLGİ Mİ SATACAKSIN?

Haberin Devamı

Ama bak vallahi kalbim kırılıyor. Ne bilgi satması! Cinsiyet, doğum tarihi gibi bilgileri seni demografik olarak daha iyi tanımak için istiyorum. Koç burcu musun ya da seninle aynı yaş ve cinsiyettekiler en çok hangi içerikleri takip ediyorsa onları ayağına getireceğim. Tadını çıkart!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!