'Koruncuklar' 23 Nisan için pizza ustası oldu

Güncelleme Tarihi:

Koruncuklar 23 Nisan için pizza ustası oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 10:37

Elite World Hotels, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı işbirliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı “Koruncuklarla” kutladı. Çocukların 1 günlüğüne İtalyan şeflerin gözetiminde “pizza ustası” olduğu kutlamada, çocuklar pizza yaparken doyasıya eğlendiler. Bu özel günde Ali İhsan Varol ve eşi çocuklara eşlik etti.

Haberin Devamı

Elite World Business Hotel'in Italyan restoranı L'oliva'da gerçekleştirilen etkinlikte, 1 günlüğüne Italyan şeflerin gözetiminde pizza ustası olan Koruncuklar, şefleri kadar iyi pizza yaptılar. O günün pizza satışlarından elde edilen gelir Koruncuk Vakfı’na bağışlandı.

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMCV); 1979 yılında gönüllü kişiler tarafından kuruldu. Vakıftaki Çocukların hepsi Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan geliyor ve Bolluca Çocukköyünde yaşıyorlar. Vakıf, kurup yaşattığı “Çocukköyleri” ile ihmal görmüş ve kişisel varlığı tehdit altında olan korunmaya muhtaç çocukları okul öncesi yaştan başlayarak; sağlıklı gelişmelerini sağlayarak, eğitim imkanı sunarak, kişisel yeteneklerinin geliştirerek, geleceğe hazırlayıp topluma kazandırıyor.

Haberin Devamı

Koruncuklar 23 Nisan için pizza ustası oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!