Twitter'da Yalova atışması

Güncelleme Tarihi:

Twitterda Yalova atışması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 20:46

Melih Gökçek, YSK'nın Yalova'da seçimlerin iptal edildiğini açıklamasının ardından Twitter üzerinden Muharrem İnce'ye "Sen Ankara'ya gelemedin ama ben Yalova'ya kamp kuracağım" diye yazdı. CHP'li İnce, bunun üzerine Gökçek'e;"Melih hodri meydan! Yalova'da seçimin yenilenmesinden korkmayız!" diye yanıt verdi.

Twitterda Yalova atışması
Yalova seçimi iptal

Haberin Devamı

YSK'nın Yalova'da seçimlerin iptali kararını açıklamasının ardından, Twitter'da CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Melih Gökçek atışması yaşandı.

Sosyal paylaşım sitesini aktif kullanan iki siyasi, Twitter üzerinden birbirlerine birbirlerine yenilenecek Yalova seçimleriyle ilgili tweetler attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Muharremcim Yalova seçimi iptal olmuş. Sen Ankara'ya gelemedin ama ben Yalova'ya kamp kuracağım. Hadi bakalım kolay gelsin :)' yazması üzerine, İnce de Gökçek'e yanıt yazdı.

İnce, Melih Gökçek'e yanıtında; "Melih hodri meydan! Yalova'da seçimin yenilenmesinden korkmayız! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Twitterda Yalova atışması

İkilinin bu atışmasının ardırdan, Gökçek, Muharrem İnce'ye şu tweet'leri attı;
"Muharremcim biz de bir ata sözü var bilir misin? Azıcık düzeltip sana uyarladım. Geçti Ankara'nın pazarı sür atını Yalova'ya:). Muharrem sevin. Unutma ki ben CHP'de kime çatarsam o CHP'ye Genel Başkan olur. Sen sen ol, bu fırsatı iyi değerlendir. Birlikte KK'yı terhis edelim. Sen Yalova'yı kaybedersin KK'da İstanbul'u kaybetmişti. Ama CHP'ye seni Genel Başkan yaparız. Bu kıyağımı unutma:)"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!