Dünya çocukları Küçükçekmece’de

Güncelleme Tarihi:

Dünya çocukları Küçükçekmece’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 12:27

Küçükçekmece dünya çocuklarını ağırladı.

Haberin Devamı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından organize edilen 5. Uluslar arası Çocuk Festivali, Cennet (CKSM), Sefaköy (SKSM) ve Halkalı (HKSM) Kültür Merkezlerimiz’de gerçekleşen etkinlikler ile yaklaşık 5 bin çocuğun katılımıyla 23 Nisan kutlamalarına başlandı.

Dünya ülkelerinden Romanya, Endonezya, Srilanka, Ukrayna, Litvanya ve Letonya gibi ülkelerin çocuklarının ağırlandığı etkinliklerde halk oyunlarından baleye, gitardan bağlamaya, sihirbaz gösterilerinden ateş yutan adama, kukla oyunlarından tiyatroya, sinemadan sürpriz hediyelere varana kadar bir çok etkinlik arka arkaya sergilendi.

KIVANÇ-BURAK İLLÜZYON ŞOVLARI İLE ŞAŞIRTTI…

Geçtiğimiz günlerde bir yarışma programında birinci olan ve yaptıkları illüzyon şovları ile bu kez Küçükçekmeceli binlerce çocuğu şaşırtan Kıvanç-Burak ikilisi minikler tarafından pür dikkat takip edildi. Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen şovlar ilçedeki diğer kültür merkezlerinde de bir hafta boyunca devam edecek.

Haberin Devamı

YALIN KONSERİ VE SÜPRİZ HEDİYELER

Küçükçekmece Belediyesi’nin yeni başkanı Temal Karadeniz ise “Barış ve güzelliğin timsali güzide çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

23 Nisan Çarşamba günü Küçükçekmece Arenamega’da Yalın konserine fan kulüplerinin de katılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!