Ünlü şarkıcının aracı kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü şarkıcının aracı kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 09:12

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesi’nde, içinde ünlü şarkıcı Can Bonomo’nun da bulunduğu minibüs kontrolden çıkarak yolun solundaki refüje çarptı.

Haberin Devamı

Bariyerleri yıkan minibüs 15 metrelik uçurumun kıyısında son anda durdu. Bonomo ile orkestrasındaki 6 arkadaşı kazada hafif yaralandı. Hastanede tedavisi yapılan Bonomo, "Ölümden döndük" dedi.

Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında, Gelibolu'ya bağlı Cennetkoy Mevkii’nde meydana geldi. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi "Love Me Back" adlı şarkısıyla temsil eden ünlü şarkıcı Can Bonomo ve orkestra ekibinin içinde bulunduğu, Tamer Karabulut’un yönetimindeki 34 GZ 1216 plakalı minibüs, kontrolden çıktı. Yolun solundaki refüje çarpan ve yaklaşık 15 metrelik uçurumun kıyısında son anda duran araçtaki Bonomo ile sürücü Karabulut, orkestra ekibi İpek Karadeniz, Kazım Çakır, Tuğçe Özne, İsmet Onur ve Nuri Alporlu yaralandı. İhbar üzeren gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslar ile Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

CAN BONOMO: ÖLÜMDEN DÖNDÜK

İstanbul'dan Çanakkale'ye ekibiyle birlikte konsere gelen Can Bonomo, kazayla ilgili, "Konsere gidiyorduk. Kaza geçirdik. Şükür pek bir şey yok. Hafif yaralanan arkadaşlar var. Ama ölümden döndük. Araba uçurumun kenarında denize sarkık durdu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!