Muharrem İnce: Elimde belgeler var

Güncelleme Tarihi:

Muharrem İnce: Elimde belgeler var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 23:33

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, karadan sonra Hürriyet’e yaptığı açıklamada, YSK’nın itirazı usulden reddettiğini ve esastan kabul ettiğini belirterek “1162 no’lu sandıkta 22 özürlü öğrencinin oy kullanmadığına dair okuldan resmi yazı elimizde. Yazı elimizde isteyene verebilirim.” dedi.

Haberin Devamı

Hurriyet.com.tr’nin ulaştığı Muharrem İnce, AK Parti’nin Yüksek Seçim Kurulu’na yaptığı itirazın kabul edilmesiyle ilgili YSK’nın kararını eleştirdi. İnce CHP’nin elinde Yalova seçimleriyle ilgili kritik bilgiler bulunduğunu ve seçimlerde hileli oy kullandırıldığını öne sürdü.

ELİMDE BELGESİ VAR

Muharrem İnce: Elimde belgeler var

Muharrem İnce AK Parti'nin engelli öğrencilere oy kullandırıldığına yönelik iddiasıyla ilgili ellerinde resmi yazı bulunduğunu belirterek, “1162 nolu sandıkta 22 özürlü öğrencinin oy kullanmadığına dair okuldan resmi yazı elimizde. İsteyene verebilirim. Bunlar seçimi iptal ettirmek için her türlü hazırlığı yapmışlar.” İfadesini kullandı.

Haberin Devamı

Muharrem İnce: Elimde belgeler var
YSK'dan flaş Yalova kararı



İKİ GÖRÜŞ TESPİT ETTİM


İnce ayrıca seçimde iki tespiti olduğunu ve bunların seçimin iptali için yapıldığını öne sürdü. İnce şunları söyledi:

“Ben iki görüş tespit ettim. Birincisi İl Seçim Kurulu Başkanı Ali Karadağ'ın yeğeni Soner Karadağ. Gemlik’te asker. Oy kullandığını iddia ediyorlar. Bunu bulduk oy kullanmamış. İkincisi, Ercan Kaymak. AKP Belediye Meclis Üyesi Ömer Nergis’in dayısının oğlu. Yüzde 75 engelli. 1095 no’lu sandıkta oy kullanmış. Demek ki bunlar tezgahı hazırlamışlar. Hileyi yapan hilenin nerede olduğunu en iyi bilen kişidir. Bunlar hazırlık yapmışlar, oyları kullandırmışlar. Seçimi kaybedince şikayetlere başvurmuşlar. Seçimi kazansalardı biz bunların oy kullandığını bulamazdık, bizim böyle bir hazırlığımız yok ki. Vali UYAP’ı, Adalet Bakanlığı’nı bütün bunları vali şu anda AKP İl Başkanı gibi çalışıyor. O topuklu ama efe olmayan vali. Keşke bizim topuklu efemiz gibi olsaydı. Şu anda vali çalışıyor. Vali milletvekiliyle beraber ev ev geziyor. Benim bilgilerim doğru bilgilerdir, devamını sonra getireceğim. Diğerlerini karardan sonra açıklayacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!