Polis 9 yaşındaki çocuğu arıyor

Güncelleme Tarihi:

Polis 9 yaşındaki çocuğu arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2014 12:44

KARS’ta cep telefonu satışı yapan babasına yemek götürmek üzere dün evden çıkan 9 yaşındaki Mert Aydın’dan bir daha haber alınamadı. İhbar üzerine harekete geçen polis, bir işyerinin kamerasında Mert’in görüntüsüne ulaştı. 40- 45 yaşlarında birinin başını okşadığı Mert’in kaçırıldığı üzerinde yoğunlaşan polis, her yerde aramasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İlkokul öğrencisi Mert Aydın, dün saat 12.00 sıralarında, annesinin hazırlayıp sefertasına koyduğu yemeği babasına götürmek için Faik Bey Caddesi’ndeki evlerinden çıktı. 2 çocuk babası 38 yaşındaki Yolcu Aydın, beklediği oğlunun bir türlü işyerine gelmemesi üzerine meraklanıp evi aradı.

Eşiyle konuşunca çocuğunun kaybolduğunu anlayan Yolcu Aydın, yakınlarıyla birlikte çevrede arama yaptı. Bir sonuç alamayan Aydın Ailesi durumu polise bildirdi. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis, saat 14.00 sıralarında bir işyerinin kamerasında Mert’in görüntüsüne ulaştı. 40- 45 yaşlarında birinin başını okşadığı Mert’in kaçırıldığı üzerinde yoğunlaşan polis aramalarının aralıksız sürdürüyor.

Kars eski Belediye Başkanı olan ve son seçimlerde CHP’den belediye başkan adayı olan Naif Alibeyoğlu, kaybolan Mert’in, dayısının torunu olduğunu söyledi. Naif Alibeyoğlu, "Mert’in hiçbir sağlık sorunu yok. Kötü niyetli kişiler tarafından kaçırılmış olabilir. Sonu inşallah Pamir gibi olmaz. Herkesten yardım bekliyoruz" dedi.

Polis 9 yaşındaki çocuğu arıyor

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!