Bu aday başka

Güncelleme Tarihi:

Bu aday başka
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 09:58

Yerel seçimin en renkli mahallesi burası… İstanbul’un Avcılar İlçesi’ndeki Ambarlı Mahallesi’nde muhtar olmak için mücadele eden üç isim de kadın. Adaylardan biri ise genç ve güzel kişiliği ile dikkat çekiyor. Avcılar Belediyesi Çözüm Masası’nda çalışan Nilay Deniz’in sloganı ise, “Bıcır Bıcır Muhtar Gıcır Gıcır Ambarlı”.

Haberin Devamı

35 yaşındaki Nilay Deniz iki yıldır Avcılar Belediyesi Çözüm Masası’nda çalıştığı için Avcılar halkının sorunlarını iyi bildiğine inanıyor. Deniz, “Ben mahallemin dokusunu iyi tanıyorum. Çözüm Masası’nda çalışırken neden Avcıların sorunlarıyla uğraşmayayım diye düşündüm” diyor. Deniz alışıldık muhtar adayı profilinden biraz farklı olduğuna da değinerek, “Aslında muhtar adayı olmaya geç karar verdim. Bir genç aday olsun dedik” açıklamasını yaptı.

BÖYLE SALDIRILAR OLABİLİR

Deniz eğer seçilirse durumu olmayan insanların sorunlarına eğileceğini ifade ediyor ve “Çözüm Masası’nda çalıştığım için durumu olmayan insanları nasıl yönlendirebileceğimi biliyorum. Onlar için mahalle ile belediye arasında koordinasyon kuracağım” dedi. Kendisiyle ilgili olarak sosyal medyada kötü yorumlarda yapıldığını söyleyen Deniz, “Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ben çok güzel tepkiler de alıyorum. Bana karşı genç olduğum için böyle saldırılar olabilir” dedi.

Haberin Devamı

Bu aday başka

Örnek için Ambarlı Mahallesi'nin dört bir yanına afişler asılmaya başlanmış

Bu aday başka

cmumay@hurriyet.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!