Burak Can'ın babasından, şehit polisin babasına başsağlığı telefonu

Güncelleme Tarihi:

Burak Canın babasından, şehit polisin babasına başsağlığı telefonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2014 12:14

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, Burakcan Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'nu dün telefonla aradı. 2 baba birbirlerine, "Senin evladın benim evladımdır. Evlat acısının kıyaslaması olmaz, acılarımızı siyasete alet edip nefret ortamı oluşturmalarına biz aileler olarak müsaade etmeyeceğiz” “ diyerek acılarını paylaştı. Berkin Elvan’ın ailesi, Burakcan'ın babasının İstanbul'a dönünce Sami Elvan'la bir araya geleceğini belirtti. Bugün de Burak Can'ın babası, Tunceli'deki eylemler sırasında kalp krizi geçirerek şehit düşen polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babası Süleyman Küçüktağ'ı telefonla arayarak, başsağlığı diledi. Telefonda iki acılı baba da gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, Tunceli'deki eylemler sırasında kalp krizi geçirerek şehit düşen polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babası Süleyman Küçüktağ'ı telefonla arayarak, başsağlığı diledi.

Konuyla ilgili bilgi veren Karamanoğlu ailesinin yakını Dursun Eker, iki acılı babanın telefonda karşılıklı olarak başsağlığı dileyip, üzüntülerini paylaştıklarını belirtti.

Burak Canın babasından, şehit polisin babasına başsağlığı telefonu
Berkin Elvan'ın babası Burakcan'ın babasını aradı

İKİ ACILI BABA DA TELEFONDA AĞLADI

Halil Karamanoğlu'nun, Küçüktağ'a, "Memleketi bölmek ve huzuru kaçırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim çocuklarımız gitti. Başka ailelerin burnu kanamasın. Ne polis şehit olsun ne de bir vatandaş hayatını kaybetsin. Ülke, birlik ve beraberlik içinde olsun" dileklerini ilettiği konuşmanın sonunda, iki acılı baba da gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Birbirlerine sükunet çağrısında bulunan Karamanoğlu ile Küçüktağ, karşılıklı olarak çocukları için dua etti.

Süleyman Küçüktağ, Burak'ın babası Halil Karamanoğlu'nun kendisini telefonla aradığını ve başsağlığı ilettiğini belirterek, "Başsağlığı diledi ölen oğlum için. Ben de kendisine bütün şehitler için başsağlığı diledim. Ondan sonra böyle olaylar olmaması için konuştuk, bu şekilde görüştük yani" dedi.

Burak Canın babasından, şehit polisin babasına başsağlığı telefonu
Sağduyuya Köşk'ten alkış

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!