Eyyy Kılıçdaroğlu buyur devir bu diktatörü

Güncelleme Tarihi:

Eyyy Kılıçdaroğlu buyur devir bu diktatörü
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2014 01:42

BAŞBAKAN Erdoğan kendisine “Tek adam” ve “Diktatör” diyen muhalefet liderlerine, “Ben diktatör olacağım, siz bana bu şekilde hakaret edeceksiniz ha, mümkün mü? Diktatörün olduğu yerde böyle konuşabilir misiniz? Kaçacak delik ararsınız. Seçime 22 gün var, buyrun devirin diktatörü” dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, Ataköy’deki Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğine katıldıktan sonra Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Avcılar’da halka hitap etti, ardından Bağcılar’daki Giresunlular gecesine katıldı. Erdoğan, konuşmalarında şunları söyledi:

MENDERES’E NE YAPTILARSA

Sandık milli iradenin tecelli ettiği yerdir. 67 yıl önce olduğu gibi bugün de sandığı kaçırmak gasp etmek isteyenler var. Dün olduğu gibi bugün de sandıktan umudu kesip sandıkdışı yollara tevessül edenler var. Bunların karşısında hanım kardeşlerim duracağına inanıyorum. Demokrasiye ama en başta kendi geleceklerine sahip çıkacaklar. Sandıkta yenemedikleri, milletin yüreğinden atamadıkları Menderes’i zorbalıkla alçaklıkla alt ettiler. Ona çok ağır iftiralar attılar, bugün bize de aynısını yapıyorlar. Menderes’in ailesine dil uzatacak kadar şereflerini yitirmişlerdi. Bugün bize de aynısını yapıyorlar. Ailesine dil uzatacak kadar şereflerini yitirmişlerdi, bugün bize de aynısını yapıyorlar. Sokakları hareketlendirdiler bugün de aynısını yapıyorlar. Hizmetlerini engellemişlerdi bugün de aynısını yapıyorlar. Millet Menderes’i kalbine gömdü, birkez daha sandığı vermez, iradesini çaldırmaz; Başbakan’ı, bakanlarını, belediye başkanlarını sahipsiz bırakmaz. O gün zorbalıkla, silahla, hapisle, sıkıyönetimle milleti sindirdiler ama bugün Türkiye idealinden taviz vermez. İhaneti asa ve asla cevapsız bırakmaz.

ABLALARIMIZ CEVABI VERECEK

Bu ülkeyi manşetler, holding patronları, Pensilvanya’daki çiftliğinde oturup buraları karıştıran fitneciler yönetmiyor. Kapılara gelen ablalar olabilir, bizim ablalarımız onlara gereken cevabı verecektir. Siz yönetiyorsunuz. Bizim rotamızı siz çizdiniz. Yurtlarda kızlarımıza gece beddua seansları yaptırıyorlar. Şahsıma, eşime, kızlarıma beddualar ettiriyorlar. Bazı illerde kızlarımız yanımıza geliyor. Bizi bu beddualara katılmadığımız için yurttan atıyorlar diyorlar. Hanginizi atıyorlarsa bize müracaat edin, kredi yurtlar kurumuna, yetmiyorsa otellere, devletin sosyal konutlarına yerleştireceğiz. Çünkü böyle bir zulüm görülmedi. Bu zulmün karşısında TC devleti gücünü tam manasıyla ortaya koyacaktır.
pensilvanya kitabını yazar
Ne kasetler, ne montajlar, ne iftiralar. Bu ülkenin birliğini, dirliğini bozamazlar buna asla göz yummayız. Son 2 yılda 509 bin 516 kişinin telefonlarını dinlemişler. Ne kadarının hukuki, ne kadarının keyfi dinlendiği bilinmiyor. Bu paraleller, bu hainler, kayıtları sildiği için izleri yok. Belki sizlerin de telefonları dinlediler. Artık bu kayıtları dinleyenlerin dönemi 30 Mart akşamı farklı bir şekilde sona eriyor. Bu dinlemelere karşı öyle bir tavır koyun ki kaset siyaseti yapan siyasetçiler 30 Mart’ta rezil olsun.
Şimdi diyorlar ki yeni ses kayıtları, montajlar çıkacakmış. Elinizde ne varsa buyurun servis edin. Biz bunlardan korkmadık, hiç kimse de korkmasın. Gazeteciler, milletvekilleri, işverenler, bürokratlar, siyasetçiler bunlardan korkmasın. Milletimin 30 Mart’ta bunun hesabını sandıkta soracağına inanıyorum. Giresun bunun hesabını soracak. İstanbul, Ordu, Trabzon, Rize,Artvin, Samsun, Kastamonu bunun hesabını soracak. Ben buna inanıyorum. Pensilvanya herhalde yeni kitabını bunun üzerine yazar.

Karanfillerle teşekkür
BAŞBAKAN Erdoğan, Ataköy’deki Sinan Erdem Spor salonunu dolduran kadınlara, “Dünyanın tüm emekçi kadınlarını, mazlum kadınlarını yürekten selamlıyorum. Şehide Esma’nın şahsında Mısır’ın tüm şehit kadınlarını gönülden selamlıyorum” diye seslendi. Ardından “Eşimin ve sevgili kızlarımın da kadınlar gününü gönülden tebrik ediyorum. Onlar da bu yolda beni hiç bir zaman yalnız koymadılar. Biliyorum ki çok ayrı kaldığımız gecelerimiz oldu. Çocuklarımızın bizleri göremediği günler çok oldu. Ama sabrettik ve neticesi de güzel oldu” dedi. Erdoğan konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan’la kadınlara karanfil dağıttı. Bu sırada müziğin ritmine uyan kadınlar göbek atıp, dans etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!