Ben nasıl kandım

Güncelleme Tarihi:

Ben nasıl kandım
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2014 01:42

Adana’da 67 bin lirasını telefon dolandırıcılarına kaptırdığını öğrenen ve durumu kabullenemeyen polis memuru üzüntüden felç geçirdi.

Haberin Devamı

ADANA Emniyet Müdürlüğü, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan bir çeteyi 7 ay takibe aldı. Ardından Adana, Şanlıurfa, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Mersin illerinde operasyon yaptı.

KARATAY’LA BAĞLANTILI

24 kişinin tutuklandığı operasyon sonunda çetenin ünlü diyetisyen Canan Karatay'ı da dolandırmak isteyen 2 kişiyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Çetenin mağdurlarından biri ise Adana Adliyesi'nde görev yapan polis memuru H.Ç.T.'ydi. İddiaya göre, Kasım ayında polis memuru H.Ç.T.'yi telefonla arayan Ahmet E., kendisini savcı olarak tanıtarak açılan terör soruşturmasında adının geçtiğini söyledi. "Kimlik bilgilerin PKK terör örgütünce ele geçirilmiş” yalanına inanan polis, iki bankadan 60 bin TL kredi çekti. Hesabındaki 7 bin lirayı da ailesinden habersiz çeken H.Ç.T., parayı taksiyle istenen adrese götürdü. Hatta parayı teslim ettiği kişiyi de taksiyle şehir merkezine bıraktı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Eve dönüp olayı anlatan H.Ç.T., eşinin uyarısı üzerine dolandırıldığını anladı. Savcılığa şikâyet dilekçesi veren H.Ç.T., durumu öğrenen meslektaşlarının kendine kızması üzerine 15 gün sonra beyin kanaması sonucu kısmı felç geçirdi. 15 gün yoğun bakımda kalan polisin tedavisi sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!