Seçim bürosu önünde yumruk iddiası

Güncelleme Tarihi:

Seçim bürosu önünde yumruk iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 18:11

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’ı bir televizyon programında söylediği iddia edilen sözler nedeniyle protesto etmek isteyen Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası üyeleri olduğu öne sürülen grup ile partililer arasında arbede yaşandı. Çıkan olayda Beyaz TV muhabiri Gencay Ünal’a CHP’li olduğu iddia edilen bir kişinin yumruk attığı attığı görüldü.

Haberin Devamı

Özel Halk Otobüs şoförlerinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in provokasyonuyla eylem yaptığını savunan Mansur Yavaş yaşanlarla ilgili şunları söyledi:

'GÖKÇEK’İN ADAMLARI YAPTI'
“Melih Gökçek ve adamları ya da her kimse halk otobüsçülerini sıkıştırarak ‘Gidip Mansur Yavaş’ın seçim bürosu önünde gösteri yapın’ demişler. Sebebini sorduklarında ‘Mansur Yavaş, Teke Tek adlı televizyon programında çıkıp halk otobüsçülerinin işi iyi. Onların plakaları değerli, onlar işini biliyor dedi’ demişler.

'KİRLİ SİYASET 30 MART’TA BİTECEK'
Otobüsçüler, ‘Biz gitmeyeceğiz, ancak bazıları zorla götürülebilir’ diye arayıp bilgi verdiler. Bu sabah Konya Yolu’ndaki seçim bürosunun karşısında 5-6 tane mavi otobüs sözüm ona orada gösteri yaptı. Halk otobüsleriyle ilgisi olmayan birisi de üstünü başını yırtmış. Bu mevcut yönetimin provokasyonudur. Halk otobüsçüleri beni bizzat arayarak ‘Kirli siyasetten nefret ediyoruz’ diye üzüntülerini bildirdi. Bu kirli siyaset inşallah 30 Mart’ta son bulacak.”

Haberin Devamı

Seçim bürosu önünde yumruk iddiası

BAKMADAN GEÇME!