'Deli Kemal' oy isterse böyle ister

Güncelleme Tarihi:

Deli Kemal oy isterse böyle ister
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 13:05

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’ne bağlı Üzümlü Köyü muhtarlığına aday olan 44 yaşındaki Kemal Çetin’in hazırlattığı, üzerinde 'Akıllılara verdiniz oyları görmediniz hizmet, bu deliye verin oyu görün hizmet' yazılı seçim takvimi günün konusu oldu.

Haberin Devamı

Bayramiç’e 12 kilometre uzaklıktaki Üzümlü Köyü muhtar adayı Kemal Çetin, seçim çalışmaları kapsamında kendisi ve aza adayı için hazırlattığı takvimle adından farklı şekilde söz ettirdi. Kendinin ve azaların fotoğraflarının da yer aldığı takvimin üzerine ’Vatanı, ezanı, bayrağını sevenlere, köyüne hizmet isteyenlere, hizmet için ben de varım’ en altına da ’Akıllılara verdiniz oyları, görmediniz hizmet, bu deliye verin oyları görün hizmet’ yazdırdı.

Seçmenlere dağıttığı takvimlerle günün konusu olan Kemal Çetin, köyde bugüne kadar muhtarlık yapanların hiçbirinin hizmet getirmediğini iddia etti. Çetin, "Köyde benim lakabım ’Deli Kemal’dir. Bu yüzden ben de seçim takvimimi lakabıma uygun bir yazı yazdırdım. Aslında burada seçmene bir mesaj vermek istedim. Bugüne kadar hep akıllılara oy verdiler ama köye bir tek hizmet gelmedi. Bu kez bir deliye oy versinler ve köye getireceğim hizmetleri görsünler" dedi.

Haberin Devamı

Kemal Çetin, diğer aday İsmail Çelik ile Üzümlü Köyü’ndeki 90 seçmenin oyunu alabilmek için yarışacak.

Deli Kemal oy isterse böyle ister





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!