Bayraktar Trabzon adaylarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bayraktar Trabzon adaylarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 01:15

17 ARALIK büyük rüşvet operasyonunun ardından istifa edeceğini ilan eden, ancak “Sözlerim için özür diliyorum” açıklamasıyla bu kararından vazgeçen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon adaylarıyla Ankara’da yemekte buluştu.

Haberin Devamı

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Bayraktar, dün verdiği yemekte seçimler için çalışacağını ve adaylara destek olacağını söyledi.

SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILACAK

Tepki çeken sözlerinin ardından bir süredir kayıplara karışan Bayraktar, yerel seçimler için çalışmalara başladı. Bayraktar, önceki gün Ankara’da Trabzon adaylarına akşam yemeği verdi. Batıkent’teki bir restauranttaki yemekte Bayraktar, adayların seçimlerle ilgili görüşlerini aldı, aktif olarak çalışmalara katılacağını söyledi. Yemeğe AK Parti Trabzon milletvekilleri, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, ilçe belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları ve Trabzonlu işadamları katıldı. Bayraktar, yemekte seçim çalışmaları için adaylara destek vereceğini açıkladı. Seçim sürecinde yaşananlara değinen Bayraktar’ın önümüzdeki günlerde yerel seçim çalışmaları için Trabzon’a gideceği de belirtildi.

Haberin Devamı

İSTİFASI MUAMMAYA DÖNMÜŞTÜ

Bayraktar, 17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından 25 Aralık’ta istifa etmişti. Bayraktar’ın “Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan’ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum” açıklaması büyük tepki çekmişti. Bayraktar, gelen tepkiler üzerine bir süre ortalıkta görünmedi. Bayraktar, ay başında ise Başbakan Tayyip Erdoğan’ın istifasıyla ilgili “Kullanmış olduğu yanlış ifadeyi düzeltmek onun görevidir” sözlerinin ardından yazılı bir açıklamayla “Partimin neferiyim. Liderimden özür diliyorum” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!