Kazancı Yokuşu'ndaki patlama onları yaktı

Güncelleme Tarihi:

Kazancı Yokuşundaki patlama onları yaktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2014 15:29

TAKSİM Kazancı Yokuşu'ndaki heykel atölyesinde meydana gelen patlamada tam 158 ev zarar gördü, otomobiller ters döndü. 9 kişinin yaralandığı kazadan en çok 1 aylık hamile seramik sanatçısı Emel Erdem Karakaş ve eşi heykeltraş Caner Karakaş etkilendi. Çift Kartal'daki Yanık Tedavi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Caner Karkaş’ın tedavisi, durumu ağır olduğu için Yoğun Bakım Servisi’nde sürerken, servise alınan eşi Emel Erdem Karakaş’ın tedavisi de burada devam ediyor. 1008 numaralı odada kalan Emel Erdem Karakaş, sürekli doktor kontrolünde tutulurken, kendisini görmeye gelen yakınları ise odanın üstünde bulunan camekanlı bölümde bekliyor.

SANAT GALERİSİ BU HALE GELDİ

Karakaş çiftini görmek için hastaneye gelen sanatçı dostu ressam Kübra Şirinyurt, “benim de yan sokakta atölyem var. Dün atölyemde otururken bir anda patlama oldu. Bir anda dehşet bir patlama oldu. Yan sokakta olmama rağmen patlamanın etkisi ile göğüs kafesimde baskı oldu ve birkaç saat sürdü. Evimden çıkıp olay yerine gittim. Polis bizi olay yerine yaklaştırmadı. İtfaiye ve polis geldi ama ambulans 20 dakika sonra geldi” dedi.

Haberin Devamı

Kazancı Yokuşundaki patlama onları yaktı
Taksim'de patlama: 1'i ağır 9 yaralı


Ressam Safiye Mine Erdurak ise, “Caner, çok değerli bir sanatçı. Çok değerli eserleri vardı. İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Taksim İlkyardım Hastanesi oradan kalkmamalıydı. O hastanenin orada olması çok önemli bir faktör. Çünkü o bölgedeki tek hastaneydi. Hastanenin orada kalması lazım. Patlamanın neden olduğunu bilmiyoruz ama doğalgazdan olduğunu tahmin ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!