Metrobüs E-5'e daldı

Güncelleme Tarihi:

Metrobüs E-5e daldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 10:05

Avcılar-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüs, Bayrampaşa Maltepe durağına yaklaşık 200 metre kala lastiği patlayınca önce elektrik direğine sonra bariyere çarptı. Bazı yolcuların hafif şekilde yaralandığı kaza sonrası trafik iki yönlü olarak etkilendi.

Haberin Devamı

Avcılar-Zincirlikuyu seferini yapan Ramazan Gülsoy’un kullandığı metrobüsün saat 09.30’da Bayrampaşa-Maltepe durağına 100 metre kala arka sol lastiği patladı. Kotrolden çıkan metrobüs çelik bariyerlere sürtünerek yoluna devam etti. Çelik bariyerleri deviren metrobüsün körük kısmı elektrik diğerine hızlı bir şekilde çarptı.

KAZA YERİNDEN KARELER

METROBÜS KAZASINDAN GÖRÜNTÜLER

Çarpmanın etkisiyle de metrobüs durabildi. Metrobüsteki yolculardan bazıları çarpmanın etkisiyle hafif şekilde yaralandı. Yaralı bir kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza geçiren bir kadın yolcu gözyaşlarını tutamadı. Kadın yolcunun yakınlarını telefonla arayıp konuştuğu görüldü. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri tek yönlü çalışmaya başladı. Topkapı durağından kazanın meydana geldiği Bayrampaş-Malpete durağına kadar uzun metrobüs kuyrukları oluştu.

Haberin Devamı

KAZA SONRASI KAVGA

Bu arada kaza sonrası metrobüs istasyonunda görevli güvenlik görevlileri ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Kavga vatandaşlar tarafından görüntülendi. İddiaya göre, bir güvenlik görevlisi cep telefonu ile görüntü çeken bir vatandaşa vurdu. Olaya kaza yapan metrobüsteki diğer vatandaşlar da dahil oldu. Vatandaşlar, güvenlik görevlisine tepki gösterdi. Vatandaşların üzerine yürüdüğü güvenlik görevlisi arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Metrobüsü bulunduğu yerden kaldırma çalışmaları devam ediyor.

İstanbul trafiğinde son durum

Metrobüs E-5e daldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!