İşte Cumhurbaşkanı Gül'ün A takımı

Güncelleme Tarihi:

İşte Cumhurbaşkanı Gülün A takımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2014 14:31

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde birlikte çalıştığı ve halen çalışmakta olduğu ekibi ile fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Gül, önceki gün büyükelçileri Çankaya Köşk’ünde kabul etti. Gül, büyükelçiler ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra da kendisi ile birlikte çalışmış ve büyükelçi olmuş isimleri ve şu anda kendisi ile çalışan ekibini, “Gelin bakalım kader birliği yaptığımız arkadaşlarımla hep birlikte bir resim çektirelim” diyerek yanına çağırdı.

(Soldan sağa) Sadık Arslan(BE), Ömer Gücük(BE), Yunus Demirel(BE), Ümit Yalçın(BE), Gürcan Balık(Başdanışman), Murat Esenli(Müsteşar yardımcısı, Namık Tan(BE), Gürcan Türkoğlu(BE), Hüseyin Diriöz(BE), Abdullah Gül(Cumhurbaşkanı), Ferden Çarıkçı(BE), Ahmet Davutoğlu(Dışişleri Bakanı), Kaya Türkmen(BE), Hüseyin Avni Karslıoğlu(BE), Ahmet Sever(Basın başdanışmanı),Altay Cengizer(BE), Murat Lutem, Mehmet Samsar(BE), Ömür Budak(Özel Kalem Md.Yd), Koray Ertaş(Özel kalem Md), Tunca Cuhadar(Protokol), Osman Çangal(Koruma daire bşk) Gül ile birlikte objektif karşısına geçti.

İşte Cumhurbaşkanı Gülün A takımı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!