Arınç'tan siyasilere sosyal medya eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Arınçtan siyasilere sosyal medya eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2014 11:13

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç gazetecilerle kahvaltı toplantısında buluştu. Arınç burada sosyal medyada yazdıklarıyla tartışmalar yaratan siyasileri eleştirdi.

Haberin Devamı

Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Arınç sosyal medyayı kullanan siyasiler ve danışmanlarını eleştirdi.

Twitter başta olmak üzere siyasilerin sosyal medyayı kullanma alışkanlığının ‘hastalık haline’ geldiğini söyleyen Arınç öncelikle Bakanların bu işten vazgeçmesini tavsiye etti.

Arınç konuyla ilgili şunları söyledi:
“Biz tweet hesabımızdan kimseyi rencide edecek, ‘flaş bir şeyler yazalım, trend topic olsun’ hevesinde değiliz. Ama bu öyle bir hastalık haline geldi ki, bakıyorsunuz bakan arkadaşlarımız bile çıt çıt çıt, elinde cep telefonu sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar.
Bu işten vazgeçsinler, öncelikle bakanlar.

Danışman sıfatı taşıyan insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu.

Bunlar iş değil. Bunlar yazılıp çizilip söyleyince siz haklısınız tabi. Bir tartışma başlıyor. ‘Fişlemeler ahlaksızlıktır’ diyen bir insan bu konu karşısında ne diyebilir? ‘Bir başka gazetede böyle bir başlık gördüm paylaşmış oldum.’ E paylaşma.”

Haberin Devamı

Arınçtan siyasilere sosyal medya eleştirisi
ARINÇ'TAN SİYASİLERE SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİSİ



AKDOĞAN KUMPAS YAZMIŞ, TARTIŞMA BAŞLAMIŞTI

AK parti milletvekili ve Başbakan Erdoğan’a en yakın isimlerden Yalçın Akdoğan köşe yazısında Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kurulmuş olabileceğini ifade etmişti. Akdoğan’ın bu yazısından sonra Balyoz ve Ergenekon davalarında yeniden yargılama tartışmalar başlamıştı.

Akdoğan daha sonra yaptığı açıklamada "Benim bir cümleme atfen, bir kısım dava isimleri sayılarak, bunlara yönelik 'asılsız, mesnetsiz, boş, uydurma' gibi sözler sarfediyormuşum gibi yorumlar yapılması son derece yanlıştır" demişti.


KUZU 2 BİN KİŞİLİK LİSTE HABERİNİ PAYLAŞMIŞTI

AK parti’nin hukukçu kurmaylarından Burhan Kuzu, bir gazetenin devlette paralel yapılanma iddialarıyla ilgili Başbakan’ın önüne 2 bin kişilik isim listesi gittiği yönündeki haberini paylaşmıştı.

Başbakan yardımcısı Beşir Atalay daha sonra ‘böyle bir liste kesinlikle yok’ açıklaması yaparken Burhan Kuzu ise liste iddiasının kendisine ait olmadığını sadece haberi paylaştığını ifade etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!