Kenetleneceğiz

Güncelleme Tarihi:

Kenetleneceğiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 01:49

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün akşam iki günlük Pakistan ziyareti dönüşünde Ankara Esenboğa Havalimanı’nda pankartlarla karşılandı.

Haberin Devamı

‘MÜCAHİT ERDOĞAN’ SLOGANIYLA KARŞILANDI

Erdoğan’ı eksi 12 derecede karşılayan binlerce kişi pankartlarla ve sloganlarla destek verdi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN PAKİSTAN ZİYARETİ SONRASI ANKARA'DA KARŞILANDI

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN GELDİLER / Foto Galeri

İLGİNÇ PANKARTLAR

“Bugün karanlık Taraf’ta gizlenenler Zaman’la birer birer tükenirler”, “Kırık Testiye beddua konulmaz, Zaman’la Sızıntı yapar”, “İn’ de in’elim, gir de girelim” pankartları açıldı. Başbakan Erdoğan’dan önce kabinenin üyeleri ile AB Bakanı Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar el ele kalabalığı selamladı. “Mücahit Erdoğan” sloganları atan partililer, ‘Bir başkadır benim memleketim’ şarkısını da söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, iki günlük Pakistan ziyareti dönüşünde Ankara Esenboğa Havalimanı’nda binlerce AK Partili tarafından coşkuyla karşılandı. Erdoğan, Büyük Şeref Salonu’nun önünde otobüs üzerinden yaptığı konuşmada şunları söyledi:

YOL DEĞİL, YOL ARKADAŞI

Haberin Devamı

“Cumartesi günü Samsun’a bir çıkış yapmıştık. Pakistan’da Muhammed İkbal’i ziyaret ettik. İkbal, çok anlamı şöyle diyor, ‘Ben sana yolu sormuyorum, arkadaş soruyorum. Yol arkadaşı yoksa yol neye yarar. Önce yol arkadaşı sonra yol. Yol arkadaşınız olmadıktan sonra yolun ne anlamı var. Biz bu yola böyle çıktık.

YA MİLLET YA ZİLLET

Bu yolculukta hele hele 17 Aralık’ta hükümetimize karşı yapılan bu operasyonlarda bilesiniz ki bunun perde arkası milli iradeyedir, milletedir. Burada bir tercih var. Ya millet ya zillet. İnanıyorum ki millet diyenler kazanacak. Zillete talip olanlar yine kaybedecek.

DUA İLE EMROLUNDUK

Bize, Bosna’nın, Şam’ın, Kahire’nin, Bağdat’ın, Myanmar’ın, 76 milyonun içerisinde başı yaşmaklı gözü yaşlı ninelerin duaları yeter. Buradan, ‘bedduaya lanet duaya davet’ diyorum. Biz beddua ile değil, dua ile emrolunduk. İnanlar birbirlerine karşı dua ile emrolunmuşlardır, beddua ile değil.

ÖNCE O HESABINI VERSİN

Milletin, tüyü bitmemiş yetimin eğer hakkını milletin kasasından çalan varsa bunun hesabını biz de hukuk da sorar. Bunun hesabını ana muhalefetin genel müdürü soramaz. Önce o genel müdürlük yaptığı dönemlerin hesabını versin. Onun hesabını veremeyenler Rahşan affıyla dışarda gezenler bunun hesabını soramaz.

TUZAĞA DEVAM ETSİNLER

Haberin Devamı

Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler ama halkın ve hakkın tuzağından daha güçlü tuzak yoktur. Sabırlı olacağız bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Daha çok kenetlenmeye gayret edeceğiz.”

BAKMADAN GEÇME!