CHP Uşak'ta adaylık gerginliği

Güncelleme Tarihi:

CHP Uşakta adaylık gerginliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 18:41

CHP Genel Merkezi’nin Uşak Belediye Başkanı bağımsız Ali Erdoğan ile adaylık konusunda temasa geçmesi, CHP il yönetimi ve Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz’ın tepkisini çekti.

Haberin Devamı

MHP’den seçilip daha sonra istifa ederek bağımsız kalan Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın adaylığını kabul etmeyeceklerini belirten CHP’liler, Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz önderliğinde yarın saat 05.00’te otobüslerle Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. CHP’lilerin, Ali Erdoğan’ın adaylığını istemediklerini iletecekleri öğrenildi.

CEMAAT CHP’YE OPERASYON YAPTI İDDİASI

CHP Uşak İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında Başkan Erdoğan’ı eliştiren CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Erdoğan’ı aday göstermemek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Yılmaz, "Ali Erdoğan’la kesinlikle yan yana siyaset yapamayız. Ali Erdoğan’ın Yargıtay’dan tutun da özel yetkili mahkemelerde ve Ağır Ceza Mahkemesi’nde çok sayıda davası bulunuyor. Erdoğan, geçmişte bağlı bulunduğu siyasi parti ile yaşadığı çelişkiler sonunda partiden ihraç edilmiştir. Cemaat CHP’ye bir operasyon gerçekleştirdi. Bizler bu operasyona izin vermeyeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!