Arınç: TRT'de aday tanıtımı verilmesi yanlıştı

Güncelleme Tarihi:

Arınç: TRTde aday tanıtımı verilmesi yanlıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2013 09:04

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT'de aday tanıtımının verilmesinin yanlış olduğunu belirterek "Müdahale ettim, sonra alt yazı olarak geçilmeye başladı" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçe tasarısı görüşülmeye başlandı. Eleştirilere cevap veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 293 soru önergesinin 285'ine cevap verildiğini ve 8'nin ise halen işlemde olduğunu belirterek konuya ilişkin bir eksiklik görmediklerini söyledi.

Gezi olaylarını yayınlayan yayın kuruluşlarına herhangi bir müeyyide uygulanmadığını dile getiren Arınç, şiddeti özendirici yayınlar sebebiyle bazı kanallara ceza verildiğini ifade etti. TRT'ye yönelik eleştirileri de değerlendiren Arınç, aday tanıtım toplantısının sonuna kadar verildiğini ve bunun yanlış olduğunu ifade etti. "Bu doğru değildir" diyen Arınç, "Gruplar için imkan ölçüsünde veriyoruz. Belki tamamını vermeye çalışıyoruz, tamamını verememiş olabiliriz. Bununla kalmalı." diye konuştu.

Haberin Devamı

TRT'deki adayların tanıtımına müdahale ettiğini anlatan Arınç, "Müdahale ettikten sonra alt yazı olarak geçilmeye başladı." şeklinde konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!