Süper Loto çekildi...İşte ikramiye kazanan numaralar

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto çekildi...İşte ikramiye kazanan numaralar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 21:34

Süper Loto'nun bu akşam merakla beklenen çekilişi yapıldı.

Haberin Devamı

Rekor bir ikramiyeye ulaşarak 22.5 milyon TL'yi geçen çekilişte 320. haftanın kazandıran numaraları 10,22,33,40,46,54 olarak belirlendi. Çekilişte İstanbul Kadıköy ve İstanbul Şişli'den iki kişi altı rakamı da doğru tahmin ederek 11'er milyon TL ikramiye kazandı.

BÜYÜK İKRAMİYE BU BAYİDEN ÇIKTI / FOTO GALERİ

TALİHLİLER KAYIP AMA OYNADIKLARI BAYİLER BELLİ

SÜPER Loto’nun kazandıran numaraları 8 haftalık devirden sonra belli oldu. 22.5 Milyon TL’yi geçen çekilişte, İstanbul’un Kadıköy ve Şişli ilçelerinden 2 kişi, 6 rakamı doğru tahmin ederek 11’er milyon TL ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen Süper Loto’da 8 hafta devreden ikramiye, 9’uncu haftasında iki talihliyi milyoner yaptı. 10,22,33,40,46,54 rakamlarını doğru tahmin eden 2 kişi, 10 milyon 939 bin 269 lira otuz beşer kuruş ikramiye kazandı. 6 bilen talihlilerin kuponlarını, İstanbul’un Kadıköy ve Şişli ilçelerindeki bayilerden yatırdıkları bildirildi.

Haberin Devamı

"SON 3 YILDIR BİZİM 4 TANE BÜYÜK İKRAMİYEMİZ VAR"

Kadıköy Göztepe’de bulunan bayinin sahibi Tülay Başaraner, sonuca çok sevindiğini belirterek, "Kime çıktıysa hayrını görsün. Kazandığı ikramiyeye iyi değerlendirsin. İyi günlerde harcasın. Son 3 yıldır bizim 4 tane büyük ikramiyemiz var. Milli Piyano, On Numara, Sayısal Loto ve bugün de Süper Loto" şeklinde konuştu.



İŞTE KADIKÖY'DEKİ SÜPER LOTO'NUN OYNANDIĞI BAYİ

'İNŞALLAH İHTİYACI OLANA ÇIKMIŞTIR'

Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Loto Park Büfe Bayi sahibi Hasan Hüseyin Çorum, "İkramiye bizim büfeden çıktı. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Hayırlısı olsun. İkramiye devir ettiği için büfe çok yoğundu. Kime çıktığını bilemiyorum. Gelip haber verirse seviniriz" dedi. Eşi ile birlikte büfede çalıştığını belirten İlknur Çorum, "İlk defa büyük ikramiye veriyoruz. İnşallah ihtiyacı olan, kullanmasını bile birine çıkmıştır. Herkes için hayırlı olsun" diye konuştu.

Şanslı bayiden kupon yatıran Ayşe Azman, "Ben de sürekli oynuyorum. Kuponlarımı buradan yatırıyorum. Ama bana çıkmadı. Karadeniz hep yoğurt tutsa biz yemek için kaşık bulamayız" diye konuştu.

Haberin Devamı

320. haftanın kazandıran numaraları 10, 22, 33, 40, 46, 54. Çekilişte 6 bilen iki kişi, 10 milyon 939 bin 269 lira otuz beşer kuruş ikramiye kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!