AVM’de müstehcen şekil şikayeti

Güncelleme Tarihi:

AVM’de müstehcen şekil şikayeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 11:50

ANTALYA Tahıl Pazarı Mahallesi Şarampol Caddesi üzerinde kısa süre önce faaliyete geçirilen dev alışveriş merkezine ait binanın üzerindeki ışık oyunları kriz yarattı.

Haberin Devamı

Binanın üzerinde hareketli ışık oyunları ile yansıtılan şekillerin müstehcen olduğunu savunan bazı vatandaşlar Tahıl Pazarı Muhtarı Bayram Korkmaz’ı arayarak şikâyetçi oldu.

AVM’de müstehcen şekil şikayeti

BİR ŞEYLER YAP MUHTAR!

Bina üzerindeki şekillerden rahatsız olan bazı vatandaşların kendisine telefonla ulaştığını belirten Muhtar Korkmaz, “Muhtarlığı arayıp, ‘Binadaki hareketli şekiller penise benziyor rahatsız oluyoruz. Bir şeyler yap muhtar’ diyerek yardım istedi. İlk telefonda işletiliyorum sandım” diye konuştu.

VALİLİĞE YOLLADIM

Muhtarlığı süresince buna benzer bir şikayet almadığını belirten Korkmaz, “Alışveriş merkezi ile ilgili böyle bir şikayet alacağım aklıma gelmezdi. Zaten bu şikayeti mantıklı da bulmadım. Ama vatandaşımızı Antalya Valiliği ve Kaymakamlığa yönlendirdim. Ben böyle bir konuyla ilgi bir şey yapamam” dedi.

Haberin Devamı

ESNAF YORUMLADI

Bölge esnafı ise binada kullanılan ışık oyunlarının son derece estetik olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bazı garip şekiller gerçekten var. Fakat genel anlamda dikkat çekici ve güzel bir bina yaptılar. Bazı arkadaşlarımızın hayal gücü fazla çalışıyor sanırım.”

*Sigmund Freud

Psikanalizin kurucusu olan bilim adamı Sigmund Freud, en önemli kuramlarından biri olan Psikoseksüel Gelişim Dönemleri Kuramı ile tanınmaktadır. Freud bu kuramında Kişiliğin 5 farklı dönemden geçerek geliştiğini öne sürer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!