Eski vekilden Bakan'a fırça

Güncelleme Tarihi:

Eski vekilden Bakana fırça
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2013 01:08

Ak Partili iki isim Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 23 Kasım'daki Trabzon ziyareti sırasında protokolde beklerken tartıştı. İki ismin birbirlerine sert sözler sarf ettiği görülürken tartışmayla ilgili açıklama yapan Göktaş, "Bakan’ın beni rahatsız eden bazı tavırları vardı. Küs olsak bile bayramda barışırız" dedi.

Haberin Devamı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti kurucularından eski milletvekili Kemalettin Göktaş arasında yaşanan tartışma saniye saniye görüntülendi.

Kanal D'de yayınlanan görüntülerde Bakan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Gül'ü bekleyen protokolde bulunanlarla el sıkıştıktan sonra Kemalettin Göktaş'ın kendisine bilinmeyen bir nedenle çıkışına bir süre tepkisiz kaldıktan sonra eski milletvekiline yanıt verdi. İkili arasında tartışma büyüdü. İkiliye AK Partili Faruk Özak'ın da aralarında bulunduğu kişiler tartışmaya müdahale ederek gerilimi düşürmeye çalıştı. Bayraktar ile Göktaş arasındaki sözlü tartışma bir süre daha devam etti.

İşte o tartışmanın görüntüleri;

ESKİ VEKİLDEN BAKAN'A FIRÇA

GÖKTAŞ: “BENİ RAHATSIZ EDEN BAZI TAVIRLARI VARDI”

Kemallettin Göktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile aralarında geçen tartışmayla ilgili Kuzey TV’ye açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yemeğine katılan Göktaş, tartışmanın ani geliştiğini ifade ederek şunları söyledi:
“Adaylık süreciyle ilgili bir tartışma Bakan’la geçmedi aramızda. Bakan’ın beni rahatsız eden bazı tavırları vardı. Yani onlardan dolayı çok ani gelişen bir durum oldu. Bir tartışma oldu ama büyütülecek bir şey değil. Orada kalmıştır. Olgun insanlarız, sabırlı insanlarız bunu sürdürecek büyütecek bir durumda da değiliz. Bu tür şeyleri çok büyütmek kamuoyuyla paylaşmak doğru değil. Bizim gibi insanlar kavga etmemeli barış yapmalı. Ama zaman geldiğinde de bazen insan sinir sistemine sahip olamıyor. Biz herhalde biraz hakim olamadık ondan oldu. İnşallah bundan sonra da böyle bir şey olmaz.”

“BAYRAMDA BARIŞIRIZ”

Göktaş ‘küs müsünüz’ sorusuna ise, “Küs olsak bile bayramda barışırız” cevabını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!