Çifte cinayetten 40 aşk SMS’i çıktı

Güncelleme Tarihi:

Çifte cinayetten 40 aşk SMS’i çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2013 01:51

Evine giderken yolda 3 kurşunla öldürülen Dr. Cengiz Ünal’ın telefonunda, ondan 10 dakika sonra öldürülen Semra Ok’un gönderdiği 40’a yakın aşk mesajı bulundu. Polis, kayıp koca Natyullah Ok’u arıyor.

Haberin Devamı

ADANA’da Narlıca Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Cengiz Ünal (44), önceki akşam evine gitmek için yürürken kırmızı renkli bir motosikletle gelen kasklı 2 kişi tarafından başına 3 el ateş edilerek öldürüldü. Bu olaydan 10 dakika sonra da, yaklaşık 400 metre uzaktaki evde oturan, evli ve 3 çocuk annesi Semra Ok (34), 5 yerinden kurşunlandı.

DOKTORDAN SMS YOK

Semra Ok da olay yerinde can verdi. Her iki cinayette de 7.65 milimetre çapında tabanca kullanıldığının saptanması üzerine, cinayetler arasında bir bağ olup olmadığı yönünde araştırma genişletildi.
Polis, Dr. Cengiz Ünal ile bir doktor muayenehanesinde sekreterlik yaptığı belirlenen Semra Ok’un cep telefonlarını incelemeye aldı. Dr. Ünal’ın telefonunda bulunan, Semra Ok’un gönderdiği sanılan 40’a yakın SMS’in (kısa mesaj), romantik içerik taşıdığı saptandı. Ancak, Dr. Ünal’dan genç kadına gönderilmiş bir mesaj bulunamadı. Bunun üzerine, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’na yazı yazılarak tarafların görüşme ve mesajlarının dökümü talep edildi. Ayrıca her iki cinayetin işlendiği bölgedeki 18 güvenlik kamerası da incelemeye alındı. Semra Ok’un evinin hemen yanında terk edilmiş halde bulunan kırmızı motosikleti, Dr. Ünal’ı öldüren kasklı kişilerin kullandığı belirlendi.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİ KOCA KAYIP

Polis, kayıplara karışan, 3 ay önce inşaat işçisi olarak çalıştığı Kuzey Irak’tan Adana’ya döndüğü anlaşılan Semra Ok’un kocası Natyullah Ok’un peşine düştü. Şüpheli koca Natyullah Ok’un, bir hafta önce eşi Semra Ok ile kendini aldattığı iddiasıyla kavga ettiği anlaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!