Kızgın sürücüden Woods dilekçesi

Güncelleme Tarihi:

Kızgın sürücüden Woods dilekçesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2013 01:31

Golfçü Tiger Woods’un Boğaziçi Köprüsü’nde yapacağı vuruş nedeniyle yolların kapatılmasını “Lanet olsun” diyerek protesto eden Doç. Dr. İlkay Boduroğlu suç duyurusunda bulundu. Bo-duroğlu, Woods ve organizasyonu düzenleyenlerden şikâyetçi.

Haberin Devamı

TURKISH Airlines Open 2013 Golf Turnuvası’nın tanıtımı için Türkiye’ye gelen Amerikalı ünlü golfçü Tiger Woods 5 Kasım’da Boğaz-içi Köprüsü’nde vuruş yaptı. Woods’un gösterisi için köprünün Avrupa’dan Asya’ya giden yönü trafiğe 50 dakika süreyle kapatıldı. Woods köprüde 8 vuruş gerçekleştirdi. Trafikte mahsur kalarak kontak kapatan sürücüler arasındaki bir kişi, canlı yayın yapan bir televizyon muhabirinin yanına gelerek “15 milyonluk şehirde köprü kapatılır mı? Lanet olsun bu Tiger Woods’a” diye isyanını dile getirdi. Woods’a isyan videosu internette tıklanma rekorları kırarken “Lanet olsun bu Tiger Woods’a cümlesi sloganlaşıp ekşisözlükte yerini buldu. İsyan eden kişinin Endüstri Mühendisi Doç. Dr. İlkay Boduroğlu olduğu ortaya çıktı.

YA BAŞIMIZA TOP GELSEYDİ

Kızgın sürücüden Woods dilekçesi


Boduroğlu, Tiger Woods, Türk Hava Yolları ve reklam ajansı CP+B hakkında “kamu güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu ve şikâyet gerekçesini şöyle anlattı: “Günde 5 milyon yolcu taşıyan toplu taşıtlar bir saat süreyle çalışamamış, trafik felç, insanlar da mağdur olmuştur. Ambulanslar geçiş yapamamıştır. Ayrıca yaptığım araştırmalar sonucunda başına golf topu çarptığı için ölen, kör olan, kafatası çatlayan, sara nöbeti ya da beyin kanaması geçiren insanlar olduğunu öğrendim.Woods’a izin veren Valilik bu gösterinin yol açabileceği tehlikelerden haberdar değildi. Çünkü golf sporu bizim kültürümüzün bir parçası değildir. Tiger Woods ise bu tehlikelerden Vilayete bahsetmediği için suç işlemiştir.”

CANLI YAYINDA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!