Egemen Bağış: Ailenin reisi bellidir

Güncelleme Tarihi:

Egemen Bağış: Ailenin reisi bellidir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2013 01:31

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Polonezköy'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Bağış, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "Öğrenci evleri ile ilgili tartışmaya ilişkin sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna , "AK Parti büyük bir ailedir. Aile mensupları içerisinde muhabbet olması çok doğaldır. Bunu da aile içerisinde konuşup, netleştiririz. Bunda sıkıntı yok. Ailenin reisi de bellidir" karşılığını verdi.

EGEMEN BAĞIŞ POLONEZKÖY'DE

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına Beykoz Polonezköy'de incelemelerde bulundu.
Bağış, muhtarlığı ziyaret ederek, bir süre muhtar Antoni Vilkosevki, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün'le görüştü. Ardından bir restoranta giden Bağış, burada basın mensuplarına burada açıklamalarda bulundu.

EGEMEN BAĞIŞ'TAN ARINÇ'IN SÖZLERİNE İLGİNÇ YORUM

Haberin Devamı

Bağış, "Sayın Başbakanımız burada Polonya cumhurbaşkanı, başbakanı ve senato başkanlarına AB ile ilgili verdiği konferansta hep konuşuldu. Burada 170 yıldır yaşanan muazzam bir entegrasyon, kardeşlik ve paylaşma hikayesi var" dedi.

Bakan Bağış, "Osmanlı ile o zamanki adı Lehistan olan Polonya arasında da çok güzel ilişkiler vardı. Bugün de NATO'da çok ciddi
ilişki içerisinde olduğumuz Polonya, AB sürecinde de bize önemli destek vermektedir. Polonezköy, iki millet arasında dostluğun bir nişanıdır. Buradaki kardeşlerimizle aynı suyu, ekmeği, mutluluğu paylaşıyoruz yıllardır. Onların çözdüğümüz her sorunu, dünyaya vereceğimiz mesaj açısından çok önemlidir.

Avrupa'da, Asya'da insanların asimile olmasını isteyenlerin yüzüne Polonezköy bir şamar gibi patlamaktadır" diye konuştu. Daha sonra Polonezköy Meydanı'nda dolaşan Bağış, vatandaşlarla sohbet etti, dükkanlara girip ürünleri inceledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!