2500 liraya dinletti

Güncelleme Tarihi:

2500 liraya dinletti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2011 00:00

Antalya’da evli bir doktorun manken sevgilisini takip ettirmek için telekulak çetesine 2500 lira ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan 10 kişi, çete iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

ANTALYA’da düzenlenen ‘3’üncü Kulak’ operasyonuyla yasadışı izleme ve dinleme yapan telekulak çetesi üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan ve 4 gündür sorgulanan 10 kişi dün adliyeye sevk edildi. Poliste şüpheli sıfatıyla ifade veren ve ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılan şüphelilerden birinin ise Antalya’da bir hastanede görevli, evli bir erkek doktor olduğu ortaya çıktı. Doktor K.Ü.’nün manken sevgilisi A.U.’yu çeteye izlettirdiği ve karşılığında 2500 TL ödediği ortaya çıktı.

Şikâyetçi olmadı

Şubeye geldiğinde sevgilisinin kendisini takip ettirdiğini öğrenen manken A.U., şikâyetçi olmadı. Doktorun, manken A.U. ile bir süredir ilişkisi olduğu ve kendisini aldatabileceğinden şüphelendiği için izlettirdiği belirlendi. Liderliğini E.Ö.’nün yaptığı çete üyelerinin otomobilleri GPS takarak takip ettiği, motokurye kıyafeti giyerek fiziki takip yaptığı belirlendi. Çetenin müşterilerinin çoğunun eşinden nafaka almak isteyen kadınlar ve aldatıldıklarını düşünen eşler olduğu ifade edildi. Çetenin dinleme ve kişi takibi olarak iki ayrı kategoride çalışıp ‘fiyat tarifesi’ oluşturduğu belirlendi.

Full paket 1500 lira

Haberin Devamı

Kısa mesaj (SMS) takibi 350 lira
SMS ve ortam dinleme 600 lira
SMS, ortam dinleme ve canlı telefon dinlemeleri 1500 lira
Dinlenilen telefon konuşmalarının ses dosyası halinde elektronik posta olarak müşterinin adresine gönderilmesi 2500 lira.
Bir haftalık fiziki  takip 600 lira
Bir haftalık fotoğraflı fiziki takip 1000 lira
Fotoğraf ve kamera görüntülü takip 1500 lira

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!