AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Yaz okulu kayıtları ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Yaz okulu kayıtları ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2019 09:40

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) final sonuçları için araştırmalar tatil sürecinde de devam ediyor. Bu yıl ilk kez açılacak olan yaz okulu kayıt tarihinin yaklaşmakta olması sonuç tarihinin de yakın olduğunu düşündürüyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Yaz okulu kayıtları ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) bahar dönemi final oturumları 25-26 Mayıs tarihinde gerçekleşti. Hem bir üst sınıfa geçecek olan hem de mezun durumundaki AÖF öğrencileri, heyecanla sonuç tarihini araştırıyor. Sınav sonuçları online sistem üzerinden erişime açılacak. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim (AÖF) sınavı sonuçlarının 10 Haziran'da açıklanması öngörülüyor. 

ÜÇ DERS SINAVI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Anadolu Üniversitesi 3 ders sınavı için duyurusunu gerçekleştirdi. İşte, o duyuru;

Üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

Haberin Devamı

Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacaktır. 

Öğrenci sayfasında üç ders sınav merkezi ile ilgili “Üç Ders Sınav Merkezi Değişikliği” arayüzü 19-20 Haziran 2019 tarihlerinde açılacaktır. Bu arayüzde üç ders sınav merkezleri görülmekte olup sınav merkezi değişikliği isteyen öğrenciler, değişiklikleri bu sayfadan yapılabilecektir. Bu linkten yapılacak sınav merkezi değişiklikleri sadece üç ders sınavı için geçerli olacaktır. Ayrıca, öğrenci otomasyonu “Bilgi Değişikliği” linkinden yapılan sınav merkezi değişiklikleri, üç ders sınavı sınav merkezini etkilemeyecektir.

Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.

Üç Ders Sınav hakkı olan öğrenci, isterse yaz okuluna kayıt yaptırabilir ancak yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencinin Üç Ders Sınavına katılma hakkı yoktur. 

AÖF ÖĞRENCİLERİNE YAZ OKULU MÜJDESİ

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Akademik Takvimine göre yaz okulu kayıtları 24 Haziran Pazartesi günü başlayıp, 28 Haziran Cuma günü bitecek. 11 hafta sürecek eğitimin ardından 14-15 Eylül tarihlerinde final sınavları yapılacak. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde açılacak yaz okulu dersleri, ilgili birim kurulunun kararı ve Anadolu Üniversitesi Senatosunun yayınıyla belirlenecek. Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılacak ve bu sınavın başarı notuna katkısı yüzde 100 olacak.

BAKMADAN GEÇME!