Üzerimizde hesap yapan memur

Güncelleme Tarihi:

Üzerimizde hesap yapan memur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2013 00:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD gazetelerinde çıkan MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili haberler ve hükümetin açıklamalarıyla ilgili olarak “Yabancı basında çıkan haberlere bel bağlayarak, üzerimizde hesap yapmış olan bir devlet memuru hakkında bile yorum yapmayacak kadar şahsiyetli bir hareketiz” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli dün partisinin grup toplantısında şu mesajları verdi:

MASKARAYA ÇEVİRDİ

“İki pilotumuzun muhatap kaldıkları olayları, hükümetin iflas eden dış politikasından soyutlamak mümkün değildir. Başbakan eli silahlı cinayet şebekelerinin direkt irtibat tesis ettiği birisi haline gelerek, hem kendisini hem de hükümetini maskaraya çevirmiştir.

KİRİŞTEK GİBİ ÇEVİRİYOR

Kefensiz halde yatan kahramanlarımız dışında, bölücülere şehitlik payesi vermek cinayettir. Sayın Erdoğan, bir vatanda 2 ayrı şehitlik olmayacağının farkında mısın? İmralı canisi, Kandil ve BDP, AKP’yi aralarına almış, topaç gibi çevirmeye başlamışlardır. Bizim Adana tabiriyle ‘kiriştek gibi çevirmeye’ başlamışlardır. Göroymak’a Norşin, Aydınlar’a Tillo, Tunceli’ye Dersim isimleri vermenin arifesinde olan Başbakan ve etrafındaki bazı zevat, acaba kendi isimlerini de değiştirerek asıllarına rücu edecekler midir? Başbakan’ın gündeminde kendi ilçesi olan Güneysu’nun adını Potamya olarak değiştirmek var mıdır?

MHP’Yİ SARAN BÖCEKLER

Bir milli kuruluşu dış basında çıkan haberlere bakarak test etmeyiz. Biz Oslo’da PKK’lı militanlarla Başbakan’ın özel temsilcisi olarak kimin pazarlık yaptığını elbette biliyoruz. Biz Başbakan’ın İmralı canisinin ayağına kimi nasıl gönderdiğini elbette biliyoruz. Biz MHP’yi böcek gibi sararak dinleyenlerin, siyah camlı arabalarla partimizi gözleyenlerin ve Başbakan’a Balgat haberleri olarak sunanların kimler olduğunu pekâlâ biliyor ve bu yüzleri tanıyoruz. Her şeye rağmen biz, yabancı basında çıkan haberlere bel bağlayarak, üzerimizde hesap yapmış olan bir devlet memuru hakkında bile yorum yapmayacak kadar şahsiyetli bir hareketiz. Bizim muhatabımız Başbakan ve hükümetidir.

ANDIMIZ GERİ GELECEK

Allah nasip ederse iktidarımızın ilk aylarında Andımız geri getirilecek, milli bayramların asıl anlamına uygun kutlanması sağlanacak, tüm milli hak ve kazanımlar eski itibarlarını elde edecektir.”

Haberin Devamı

Vekiller kara çarşafla gelecek değil

BAHÇELİ, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti Grubu’ndan Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda uzlaşılan 60 maddenin yasalaşmasıyla ilgili randevu talebi almadıklarını belirten Bahçeli, “MHP, Anayasa Komisyonu’nun hedefleri doğrultusunda çalışmasını arzulamaktadır. Eğer bu söylediklerim yayınlanırsa, AKP de bunu duyarsa gelmemeleri kendileri için doğru olur” dedi. Bahçeli, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in başörtülü vekillere ilişkin yapacağı görüşme konusunda ise “MHP, milletvekili hanım arkadaşlarımızın başörtüsüyle Meclis’e gelmelerine taraftardır. Ancak, ölçüsünü Meclis’in vakarına yakışır güzellikte yapmalarında yarar vardır. Herhalde sadece gözü gözüken, kara çarşafla da Meclis’e gelecek halleri yoktur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!