Öğretim üyesini ilanla arıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Öğretim üyesini ilanla arıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2013 01:02

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı, 6 aydır mazeretsiz işe gelmeyen Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Arman Özdemir ile ilgili dün Hürriyet Gazetesi’ne ilan vererek “Mazeret bildirmeksizin mesaiye gelmemeniz ile ilgili olarak hakkınızda disiplin soruşturması açılmıştır” dedi.

Haberin Devamı

Özdemir’e aylardır ulaşamayan üniversite, öğretim görevlisinin bugün saat 11.00’e kadar Hukuk Fakültesi Hoca Odaları No: 40’da hazır bulunmasını istedi. Eğer Özdemir gelmezse üniversite bunun “savunma hakkınızdan feragat etmiş sayılacağı” mesajını verdi.
1985’de Eskişehir’de doğan Arman Özdemir, 2008’de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2009 yılında avukatlık stajını halasının yöneticisi olduğu Perspektif Hukuk Bürosu’nda tamamladı. Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Anabilim Dalı Ticaret Hukuku kürsüsünde araştırma görevlisi iken 2547 sayılı yasanın 35’inci maddesine göre İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde geçici görevle çalışmaya başladı.

Üniversite yönetiminin verdiği bilgiye göre Özdemir, göreve başladıktan 6 ay sonra haziran ayında ayağı kırıldığı mazereti ile işe gelmemeye başladı. Bunun üzerine üniversite Genel Sekreterliği tutanak tuttu. Özdemir de Hukuk Fakültesi’ne bir rapor gönderdi. Maaşını almaya devam eden Özdemir’e daha sonra hiç kimse ulaşamadı. Danışmanlık yaptığı Hukuk Bürosu’nun yöneticisi halası Dilek Özdemir de annesine ulaşabildiğini, Özdemir’in Antalya’da olduğunu ve kendisinin de görüşemediğini söyledi.

Öğretim üyesini ilanla arıyorlar

BAKMADAN GEÇME!