Anne cinayetine 8 çocuk şahit

Güncelleme Tarihi:

Anne cinayetine 8 çocuk şahit
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 02:33

3 ay önce İzmir’e göç eden Suriyeli Muhammet Ailesi’nin evinden dün çığlıklar yükseldi. Salih Muhammet, 8 çocuğunun gözleri önünde karısını kalbinden bıçakladı.

Haberin Devamı

İZMİR’de yaşayan Suriye uyruklu 50 yaşındaki Salih Muhammet, sürekli şiddet uyguladığı öne sürülen eşi 35 yaşındaki Türkiye kökenli eşi Elif Muhammet’i kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçtı. Babalarının annelerini öldürdüğünü gören çiftin 8 çocuğu, çocuk polisi tarafından korumaya alındı.

ÇİMENDE YAKALANDI

En büyüğü 20, en küçüğü 2 yaşında olan 5’i kız 8 çocuk annesi Elif Muhammet, geçen yıl eşi ile birlikte Suriye’den Mardin’e geldikten sonra, 3 ay önce İzmir’e yerleşti. Çift arasında dün 06.00’da tartışma çıktı. Sesler üzerine çiftin çocukları uyandı. Tartışmada çılgına dönen Salih Muhammet, çocuklarının korkulu bakışları arasında 20 yıllık eşini ekmek bıçağıyla kalbinden bıçaklayıp kaçtı. Sesler üzerine eve gelen komşular yaralı kadını görünce polis çağırdı. Polisle eve gelen acil yardım ekipleri Elif Muhammet’in öldüğünü belirledi. Babalarının annelerini öldürdüğünü gören çocuklar da, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Sağ gözü görmediği için özürlü maaşı aldığı belirtilen Salih Muhammet’in Mardin’deki yakınlarıyla telefonla görüştüğünü ve Konak Meydanı’nda olduğunu belirleyen polis, bölgeyi ablukaya aldı. Muhammet, bir süre sonra çimenlerin üzerinde otururken gözaltına alındı. Adliye götürülen Salih Muhammet çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Elif Muhammet’in cenazesi ise Zeynel Abidin Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!