Ben ülke yönetiyorum, laf ebeliği yapmıyorum

Güncelleme Tarihi:

Ben ülke yönetiyorum, laf ebeliği yapmıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2013 01:09

Bursa’da AK Parti İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sonrasında yaklaşık 10 bin kişiye hitap etti.

Haberin Devamı

Gezi olaylarının baş sorumlusu olarak CHP’yi gösteren Arınç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un sözlerine gönderme yaptı, “Haluk Koç soruyormuş ‘Başbakan Yardımcısı bu istihbaratı nerden aldı?’ diye. Nerden alacağım ben ülkeyi yönetiyorum. Senin gibi laf ebeliği yapmıyorum” dedi.

Silivri uyarısı

Silivri’de pazartesi günü yapılacak Ergenekon davasına da değinen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç şunları söyledi: “Silivri önemlidir. Oradaki kanunsuzluklara hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. 5’inde Silivri yoluna düşenleri buradan uyarıyorum. Kanunsuzluklara alet olmayın, Yasa dışılıkları desteklemeyin. Sonra siz bunun altında kalırsınız. Ülkeniz zarar görür. Bağımsız yargıya, Yargıtay’a güveneceksiniz. Bireysel Anayasa Mahkemesi’ne başvuruya güveneceksiniz. Ama kesinlikle yasadışı, hukuksuz eylemlere katılmayacaksınız. Bunu ana muhalefet teşvik etse de siz yapmayacaksınız. Bu ülkenin huzuru, istikrarı, birlik düzeni bizim için çok önemli.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!