MİT’çi değil suçlu

Güncelleme Tarihi:

MİT’çi değil suçlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2013 00:00

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde pazar günü motosikletle otomobile çarparak ölen, üzerinde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kimliği ve bir Kalaşnikof tüfek bulunan kişinin, çeşitli suçlardan aranan Yusuf Say (32) olduğu açıklandı. Say’ın üzerinde bulunduğu iddia edilen 80 bin Euro’ya ise valilik açıklamasında yer verilmedi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, esrarengiz kazada ölen motosikletlinin MİT’le ilgisi bulunmadığı gibi cinayetten hırsızlığa birçok suçtan aranan kişi olduğunu söyledi:

Haberin Devamı

ÇUVAL İÇİNDE KALAŞNİKOF

“14.7.2013 günü saat 09.38 sularında yaşanan kaza sonucu sahte ehliyet ve sahte güvenlik kuvvetlerine ait tanıtma kartlı Ali İnce isimli vatandaşın vefat ettiği ilk anda belirlenmiştir. Ölenin motosikletinde bir çuvala konulmuş vaziyette Kalaşnikof marka silah ve bir adet şarjörü, bir adet CZ 75 B marka tabanca, 2 adet şarjör ve 26 adet mermi, bir adet çakı ile 3520 TL para çıkmıştır. Kaza yerinde ölen şahsın parmak izi muayenesi sonunda, Sakarya ili nüfusuna kayıtlı 1982 doğumlu Yusuf Say olduğu tespit edilmiştir.”

KOLUNDA ‘APSUVA’ YAZILI DÖVME

“Bu şahısla ilgili emniyet müdürlüğümüzün yaptığı GBT sorgulaması sonucunda kasten adam öldürme, resmi belgede sahtecilik, hırsızlık, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve bulundurma suçlarından aranma kayıtlarının olduğu belirlenmiştir.”  Kazada ölen Yusuf Say’ın, kolundaki ‘Apsuva’ yazılı dövme olduğu, Çeçen kökenli olabileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!