Ankara'da Gezi gerginliÄŸi

Güncelleme Tarihi:

Ankarada Gezi gerginliÄŸi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 13, 2013 08:42

Başkent'te Gezi gerginliği devam ediyor. Gece yarısı Kennedy Caddesi'ni trafiğe kapatmak isteyen gruba polis müdahale etti. Bazı kadın eylemcilerin TOMA'ların önünde dans etmesi de dikkat çekti.

Haberin Devamı

Gece yarısı Kennedy Caddesi'nde toplanan gruba polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Buna rağmen yolu trafiğe kapatmak isteyen gruba polis tazyikli suyla müdahale etti.

Ara sokaklara dağılan gruba biber gazı da sıkılarak tekrar toplanmalarına izin verilmedi. Bir süre sonra eylemciler dağıldı.

Bu arada, bazı kadın eylemcilerin TOMA'ların önünde dans ettiği gözlendi.

İŞTE KIZLARIN OYNADIĞI O ANLAR / Foto Galeri

Ankarada Gezi gerginliÄŸi
Â

HATAY'DA GERGİNLİK DÜN GECE DE SÜRDÜ

Eskişehir'de 2 Haziran'da "Gezi Parkı" protestoları sonrasında gaz maskeli, coplu ve beyzbol sopalı kişilerce darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından Hatay'da gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

Haberin Devamı

Eskişehir’de 'Gezi Parkı' protestoları sırasında darp edilen ve kaldırıldığı hastanede 38 gün sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın memleketi Hatay’da başlayan gerginlik sürüyor.

ESKİŞEHİR'ALİ İSMAİL KORKMAZ PROTESTOSU / FOTO GALERİ 

PROTESTOCULARDAN POLÄ°SE ÅžAKA / HÃœRRÄ°YET TV

Dün akşam Armutlu Mahallesi’nin Gündüz Caddesi girişinde gruplar toplanmaya başladı. Barikat kurup caddeyi trafiğe kapatan gruplara polis 'dağılın' uyarısında bulundu. Polisin uyarısına taş, bilye ve havaii fişeklerle saldıran gruba ekipler müdahale etti. Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan grup tekrar birleşerek polise bilyelerle saldrımaya başladı.

Ateş yakıp barikatlar oluşturan gruba polis biber gazı ve TOMA'yla müdahale etti. Olayda 3 polis memuru yaralandı, 1 kişi gözaltına alındı.

Bu arada, göstericiler silahla ateş etmesi sonucu Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binası önünde duran bir polis memurunun sol kolundan yaralandığı bildirildi. Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Daha sonra polis memurunun yaralandığı yere gelen İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. (Ramazan ÇELİK/ANTAKYA Hatay - DHA)




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!