Yoğun bakımdaki Mustafa Ali'nin babasından ilginç iddia

Güncelleme Tarihi:

Yoğun bakımdaki Mustafa Alinin babasından ilginç iddia
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2013 00:00

GEZİ Parkı’nın açıldığı gün yaşanan olaylarda kafasına biber gazı kapsülü isabet ederek yaralandığı iddia edilen 17 yaşındaki lise öğrencisi Mustafa Ali Tombul’un yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Oğlunun durumunun kritik olduğunu ve günde sadece bir defa görebildiğini söyleyen baba Mehmet Tombul'un polisler hakkındaki iddiası ise ortalığı karıştıracak.

Haberin Devamı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın açılışını yaptığı Gezi Parkı’nda forum düzenlemek isteyen gruplara yapılan müdahale sırasında başına isabet eden biber gazı kapsülü ile yaralandığı belirtilen İzmirli Mustafa Ali Tombul’un durumu ciddiyetini koruyor. Gezi Parkı olaylarında yaralanan Lobna Allami’nin de tedavi gördüğü Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların ilaçları keserek uyanmasını beklediği Mustafa Ali Tombul fenalaştı.

/images/100/0x0/55ea8cacf018fbb8f887428f

İŞTE MUSTAFA ALİ'NİN BABASININ AÇIKLAMALARI / HÜRRİYET TV

"HERKESİN DUASINI İSTİYORUM"

Haberin Devamı

Bunun üzerine doktorlar Mustafa Ali Tombul’u ilaçla tekrar uyuttu. Kafatasından alınan kemik parçası karın boşluğuna yerleştirilen Mustafa Ali Tombul’un babası Mehmet Tombul oğlunun bilerek vurulduğunu söyledi. Oğlunun beyninde büyük hasar oluştuğunu söyleyen Mehmet Tombul “Vurulduğu anı sadece kendisi biliyordu. Ne kadar kötü bir şey biliyor musunuz? Onun yerine kendimi koymaya çalışıyorum. İnanın o anı yaşamak istiyorum” diye konuştu. Baba Mehmet Tombul sözlerine şöyle deval etti: Oğlumun durumu kritik, oğlum eylemci değildi. İstanbul’a gezmeye gelmişti. Ali’nin eski sağlığına kavuşması için herkesin duasını istiyorum.

"KİMSENİN GİRMEYE HAKKI YOK"

Yetkililerden olayın soruşturulmasını isteyen Mehmet Tombul sözlerine şöyle devam etti: “Polis benim dahi zorla girdiğim yoğun bakıma girmeye çalışıyor. Kimsenin girmeye hakkı yok. Doktora sorarsın, başhekime sorarsın. Beni olayın ardından hiç kimse aramadı. Yetkililerin olayı soruşturmasını istiyorum. Ben de sorumluların bulunması için elimden geleni yapacağım”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!