Sezeryan kürtajla cinayet işlediler

Güncelleme Tarihi:

Sezeryan kürtajla cinayet işlediler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2013 06:24

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın “Aile olmak” projesinin imza töreninde konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan sezaryan ve kürtaj konusuna girerek özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

SEVGİLİLER DE AİLEDEN

“Aile kavramının bizim medeniyetimizde, kültürümüzde çok daha geniş çok daha kapsamlı bir anlamı var. Komşularımızı, arkadaşlarımızı, ahbaplarımızı da bu halkaya dahil edebiliriz ahbap yani sevgililer bunu da buraya dahil edebiliriz.”


KÜRTAJLA CİNAYET İŞLEDİLER


“Bazı komşu ülkelerde olduğu gibi nüfus azaltıp kalkınma olmaz. Bu ülkede yıllarca doğum kontrolü mekanizmalarını çalıştırdılar. Adeta bizim vatandaşlarımızı, halkımızı kısırlaştırdılar. Bununla ilgili tıbbi müdahalelerde varıncaya kadar her şeyi yaptılar. Sezaryen, kürtaj denen olay budur. Hep bunları yaptılar ve bunları yaparken de adeta cinayet işlediler. Adeta aldattılar, ölüyorsun seni ölümden kurtaracağız dediler.”

Haberin Devamı


DERTLERİ NÜFUSU AZALSIN

“Halbuki dert başkaydı. Dert hem fazla para kazanmak hem de maalesef öyle kampanyaları başlattılar ki sezaryanla ikiden fazla doğum yapamazsın, bunu da yaptılar ve inandırdılar. İşin aslı bu muydu? Değildi. Dert başkaydı. Dert bu milleti nüfusu azalsın, bu millet, milletler yarışında geri kalsın, ama bu oyunu artık bozuyoruz. Bozmamız lazım. Onun için ailelere bu ülkede çok büyük iş düşüyor. Ben özellikle annelere, kadınımıza sesleniyorum bu oyunu birinci derecede bozacak olan sizsiniz. Burada tavrınızı koymak durumundasınız. İkinci derecede babalara sesleniyorum, sizlerde bu oyunun bir tarafı olmamalısınız.”

 

Bakanlar protokol imzaladı

  

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in ev sahipliğini yaptığı törene, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut katıldı. Törenin ardından projenin ortakları olan ilgili bakanlıklarla işbirliği protokolü imzalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!