AK Partili Çelik’ten CHP’ye 'Twitter' telefonu

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Çelik’ten CHP’ye Twitter telefonu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 01:05

İstanbul Polisi’nin saat 21.00 sularında Taksim Gezi Parkı’na müdahalesiyle birlikte Türkiye’nin pek çok ilinde başlayan protesto gösterileriyle ilgili sahte bir hesaptan atılan “Twitter” mesajları AK Parti ile CHP arasında telefon trafiğine neden oldu.

Haberin Devamı

ÇELİK’İN RAHATSIZLIĞI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,  kısa bir süre önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’u arayarak “CHP Gençlik Kolları” adlı sahte “Twitter” hesabını şikayet etti.  Çelik, CHP Gençlik Kolları adlı sahte hesaptan atılan mesajlara dikkat çekerek “Hesabın kapatılması, mesajların silinmesi” isteğinde bulundu.  Edinilen bilgilere göre adı geçen sahte hesaptan atılan “Herkes direnişe katılsın…” vb mesajlar ile “retweet” yapılan mesajların Çelik’in tepkisini çektiği öğrenildi.

SAHTE HESAPLAR

Görüşmeye ilişkin Hürriyet’e bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç, “Hüseyin Çelik aradı, bazı hesaplardan atılan mesajlarla ilgili şikayetini iletti. Ben kendisine CHP’nin ve CHP Gençlik Kolları’nın resmi twitter hesaplarını hatırlattım. Adı geçen hesaplar dışında hiçbir hesapla CHP’nin ilişkisinin olmadığını aktardım. Resmi hesaplar dışında diğer tüm hesaplar sahtedir. Ki CHP Gençlik Kolları da kendi resmi hesabından bu yönde bir mesaj attı” diye konuştu.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU GENEL MERKEZDE

Öte yandan CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da parti genel merkezine gelerek Haluk Koç ve Adnan Keskin ile birlikke gelişmelere izlediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!