AK Parti Ankara mitingi hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Ankara mitingi hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 12:59

AK Parti'nin yerel seçim kampanyasının ilk mitingi olarak görülen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşacağı Ankara-Sincan'daki "Milli İradeye Saygı" mitingi için tüm hazırlıklar tamam.

Miting, bugün Sincan'ın "pazar yeri" olarak bilinen Lale Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Başbakan Erdoğan'ın konuşma yapacağı mitinge en az bir milyon kişilik bir katılım bekleniyor.

 
LYS ÖĞRENCİLERİNE SAYGI
 
Miting hazırlıklarını Ak Parti il Başkanlığı yürütüyor. AK Partili yetkililer, hazırlıklar çerçevesinde, bu sabah LYS sınavına giren öğrencilerin etkilenmemesi için her türlü önlemin alındığını belirtiyorlar. Bu amaçla, sınav öncesi ve sırasında, miting çağrısı yapmak üzere sesli anons yapan araçlar kullanılmıyor. Sesli anons yapan araçlar, saat 12.30 sonrasında devreye sokulacak.

Mitinge katılım için de Ankara'daki ve çevre illerdeki önceden belirlenen merkezlerden otobüsler kaldırılacak. "Milli İradeye saygı" başlığı ile düzenlenecek mitingin alt teması ise, "Büyük Oyunu Bozmaya, haydi tarih yazmaya" olacak.
 
GENÇLİK KOLLARI DA HAZIRLANIYOR

 
Hem Ankara-Sincan'da bugün saat 17.00'de, hem de yarın İstanbul'da yapılacak mitingler için AK Parti Gençlik kolları da harekete geçti. Gençlik kollarının da "renkli bir miting" olması için, mizahi mesajlar yüklü slogan ve pankartlar hazırladığı ifade ediliyor. Miting sırasında kullanılması düşünülen pankart ve sloganlar arasında,  'Dik dur eğilme, bu gençlik seninle' , 'Kazlıçeşme'nin wifi şifresi: RTE2071' , 'Seni orantısız seviyoruz' , 'Lobilerin değil, Türkiye'nin Başbakanı' gibi mesajlar bulunuyor.
 
MENDERES, ÖZAL VE ERDOĞAN FOTOLARI
 
Mitinglerde Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları kullanılacak. Miting alanlarında Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafları dışında, Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eski Başbakan Adnan Menderes'in fotoları da yer alacak.
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!