İstanbul Valisi'nden Gezi Parkı'na selam

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Valisinden Gezi Parkına selam
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 00:33

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter’daki hesabından, Gezi Parkı eylemcilerini selamladı ve özür diledi. Mutlu, Twitter'dan yazdığı mesajında "İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı’nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım" yazdı.

Haberin Devamı

Vali Mutlu'nun tweetleri şöyle: Â

"İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım. Kendilerini sadece özgür birey, partiler üstünde yurttaş, hiç kimsenin peşinde olmayan, kendi düşüncelerinin savunucusu görenleri selamlıyorum. Günlerdir Gezi Parkı'nda duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba. Her türlü olumlu olumsuz değerlendirme dışında, bizim insanımızla, gencimizle konuşmanın ötesinde hiçbir şeyin önemli olmadığına inanıyorum. Anlaşsak da anlaşmasak da bizim birbirimizle dertleşmek, birbirimizin gözüne insanca ve adaletle bakmamız şarttır, her fert değerli ve özeldir. Her türlü eleştiriye açık bir sohbeti Gezi Parkı'nın kendini sadece özgür birey, yurttaş olarak tanımlayan gençleriyle yapmak istiyorum. Gençler,Gezi parkında kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu? Aranızda olmak isterdim."

Haberin Devamı

VALÄ° MUTLU BAÅžBAKAN'I UÄžURLADI / FOTO GALERÄ°
 
'MÃœDAHALE YOK DÄ°YORUM, ANLAÅžILDI MI ACABA'

Vali Hüseyin Avni Mutlu, gece saat 02.08'de attığı tweet'le de, Gezi Parkı eylemcilerine polisin müdahale etmeye hazırlandığı yönündeki söylentileri yalanlamıştı. Vali Mutlu, "Hala anlayamayıp soranlar var. 'Müdahaleye hazırlık var mı, yok mu açık yaz' diyorlar. Yok diyorum yok, anlaşıldı mı acaba. İyi geceler....." yazmıştı.

"BENÄ° TWITTER'DAN TAKÄ°P EDEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Adana’ya uğurlamak üzere Atatürk Havalimanı’na gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter üzerinden gezi parkı protestocularına attığı mesajlarla ilgili konuştu. Vali Mutlu, gazetecilerin, "sabah twitter hesabınızdan attığınız mesajlarla ilgili bir açıklama yapacakmısınız" sorusuna "Herhangi bir açıklama yapmayacağım. Beni twitterden takip edebilirsiniz" şeklinde cevap verdi.

"BİR GÖNÜL İÇİN BİN ÖZÜR DİLERİM"

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu saat 11:52'de twitter mesajında "Yaşanan olaylar içinde zaman zaman görülen ferdi hata ve aşırılıklar özür dilemeyi gerektirir.Bir gönül için bin özür dilerim.Saygılarımla." yazdı.

İstanbul Valisinden Gezi Parkına selam

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!