Bu yolda ölürüm

Güncelleme Tarihi:

Bu yolda ölürüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 00:00

Hatay, Antakya’da, önceki gece Gezi Parkı’na destek amacıyla düzenlenen protesto gösterisine katılan Abdullah Cömert’in (22), kurşunla değil başına aldığı darbeyle yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

CHP Hatay Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Cömert, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti. Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı da Cömert’te “Ateşli silaha ait giriş çıkış deliği ve beyin dokusunda trace oluşturmuş herhangi bir lezyon saptanmadığı”nı belirtti. Otopsi raporuna göre Cömert’in başının arkasında 3x2.5 santimetre ebadında çökme nitelikli parçalı kafatası kırığı ve bunun üzerinde yarım ay şeklinde 4 santimetre çapında kemiğe kadar ulaşan yırtık bulunuyor. Cömert’in cenazesi dün toprağa verildi.

Bu yolda ölürüm


8 saat öncekİ mesajı

Abdullah Cömert, sosyal medyada, cep telefonundan, ölmeden 8 saat önce yolladığı mesajda şunları yazdı: “Üç günde sadece beş saat uyudum. Sayısız biber gazı yedim, üç defa ölüm tehlikesi atlattım. Ve insanlar ne diyor biliyor musunuz? ‘Boşver ülkeyi sen mi kurtaracaksın?’ Evet kurtaramasak da bu yolda öleceğiz. (O kadar yorgunum ki, üç günde yedi tane enerji içeceği dokuz tane ağrı kesici ile ayaktayım. Sesim kısık vaziyette ama gene saat 06.00’da alanlardayım sadece devrim için)”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!