Kaybolan uzman çavuşun cep telefonu bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kaybolan uzman çavuşun cep telefonu bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2013 10:38

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’nda görevli ve 8 Mayıs’ta birliğinden ayrıldıktan sonra akıbetinden haber alınamayan 33 yaşındaki Uzman Çavuş Alpay Maral’ın cep telefonu Edremit İlçesi sahilinde bulundu.

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nden 1 ay önce Van’a tayini çıkan Uzman Çavuş Alpay Maral, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’nda göreve başladı. Evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Maral, 8 Mayıs’ta otomobil alacağını söyleyerek birliğinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Çocuklarından uzun süre haber alamayan Karslı aile Van’a gelerek çocuklarının izini aradı. Tüm çabalarına rağmen izine rastlanmayan Uzman Çavuş Maral’ın dün gece cep telefonu Van’ın Edremit İlçesi sahilinde taşlar üzerinde bulundu. Bir kişinin bulup teslim ettiği jandarmanın yaptığı inceleme sonrası, telefonun Uzman Çavuş Maral’a ait olduğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine bölgeye giden jandarma ve polis ekipleri Uzman Çavuş’a ait izleri aramaya başladı. Aramalara rağmen bir ize rastlamayan jandarma ve polis ekipleri, bugün cep telefonunun bulunduğu bölgede arama çalışmalarına yeniden sürdürecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!