Sinemada seks skandalında ikinci perde

Güncelleme Tarihi:

Sinemada seks skandalında ikinci perde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2013 00:00

KARTAL'daki bir sinemada, cinsel içerikli film izleyerek eşcinsel ilişkiye girdikleri belirlenen 24 kişi gözaltına alındı. Geçtiğimiz hafta, Beyoğlu ve Şişli'de 2 sinema basılmış, aralarında sinema işletmecilerinin de bulunduğu 72 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltındaki kişilerden birinde HIV virüsü tespit edilmişti.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kartal'da bir sinemada cinsel içerikli film gösterildiği ve sinemaya gelen eşcinsellerin ilişkiye girdiği yönünde ihbar aldı. Dün akşam saatlerinde polis bilet alarak salona girdi. İçerideki kişilerin cinsel ilişki yaşadığının belirlenmesi üzerine dışarıda bekleyen ekiplere mesaj gönderildi. Ekipler salona girdi ve ışıkların açılması talimatı verdi. İçeride bulunan, sinema işletmecisinin de arasında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sorguya alınırken, işletmecinin "fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek" suçlamasıyla sorgulanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta, Beyoğlu ve Şişli'de, sinemada gay ilişki yaşadıkları belirlenen, aralarında Meksikalı ve Alman turistin de bulunduğu 70 kişi gözaltına alınmıştı. Sinemaların 2 işletmecisi, fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmekten sorgulanarak serbest kalmış, 70 kişi de ifadelerinin ardından emniyetten ayrılmıştı. 2 yabancı uyruklu kişi de sınır dışı edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!