Keskin nişancılar dağlarda fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Keskin nişancılar dağlarda fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2013 13:25

Çözümü süreci nedeniyle PKK'lı teröristlerin bugün Türkiye sınırlarının dışına çıkmaya başlarken Erzurum Emniyet Müdürülüğü de fidan dikti. Yıllarca teröristlerle karşı karşıya gelen Özel Harekat Timleri uzun bir aradan sonra ellerindeki silahları bırakıp kazma- kürekla dağlara çıktı.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü personeli ile aralarında imam, öğrenci, muhtar ve engelli vatandaşların da bulunduğu yaklaşık 100 kişi bugün otobüslerle Palandöken sıra dağlarının Paşapınar mevkiine giderek huş ve çam fidanı dikti.

100 KİŞİ DAĞLARDA FİDAN DİKTİ / FOTO GALERİ

Keskin nişancılar dağlarda fidan dikti
PKK'lılar sınır dışına çıkmaya başladı
Hakkari kırsalında bulunan PKK üyeleri, saat 03.00'ten itibaren gruplar halinde sınır dışına çekilmeye başladı.
Detayı için tıklayınız

Yıllarca tererör örgütü ile dağlarda mücadele veren Özel Hareket Timleri, uzun bir aradan sonra silahlarını bırakıp, ellerine aldıkları kazma küreklerle fidanları toprakla buluşturdu. Fidanlara Paşapınarı çeşmesinden bidonlarla can suyu taşıyan Özel Harekat Timleri, fidan dikmekte zorlananlara da yardımcı oldu.

Suçlularla mücadelenin yanında sosyal destek projelerini de başarı ile sürdürdüklerini ifade eden Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, "Ne kadar yaşanabilir bir ortamı elbirliği ile oluşturabilirsek o kadar huzur ve güveni inşa etmiş oluruz. ’En güzel miraz ağaçtır’ sloganıyla yola çıkıp, işitme engelli kardeşlerimiz, imamlarımız, öğrencilerimiz ve muhtarlarımız ile birlikte yaklaşık 600 fidanı toprakla buluşturduk" dedi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!