Akil insanlar için yeni düzenleme

Güncelleme Tarihi:

Akil insanlar için yeni düzenleme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2013 21:21

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kayseri’de Akil İnsanlar İç Anadolu Heyeti’nin toplantısında çıkan olayların ardından valiliklere genelge yollandığını ve güvenlik tedbirlerinin arttırıldığını açıkladı. Atalay, “Bundan sonra o tür şeylere müsaade etmeyeceğiz. Daha fazla güvenlik tedbiri alınacak ve o tür şeyler asla olmayacak” dedi.

Haberin Devamı

Atalay, Akdeniz, Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesi akil insanlar heyeti başkanlarıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantı öncesi açıklamalar yapan Atalay şunları söyledi:

ÇOK EDEPSİZCE

“Bütün valilerimize bir genelge gönderdim. Akil insanlar heyetinin çalışmalarında güvenlik başta olmak üzere gerekli desteğin sağlanması ve vali yardımcılarının görevlendirmesi anlamında. Tabi olabilecek yanlışlıklara, provakatif tavırlara karşı bu arkadaşlarımızın güvenliğini sağlamak da bu illerimizin görevi. Kayseri’deki toplantıya o ilin ileri gelen sivil toplum kuruluşlarının başkanları davetliydi ama bir grup da davetsiz salona girmiş. Orada birazcık toplantıyı sabote etmişler, bağırmışlar. Maalesef çok edepsizce, terbiyesizce hakaret içeren sözler ifade etmişler.

Haberin Devamı

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEKLER

Dün Kayseri’de olan şey bir kaba kuvvet, bir salon şiddeti, adeta bir terör estirmek, bağırarak toplantıyı sabote etmek. Yoksa herkes düşüncesini söylesin. Bundan sonra o tür şeylere müsaade etmeyeceğiz. Valilerimiz, valiliklerimiz daha fazla güvenlik tedbiri alacak ve o tür şeyler asla olmayacak. Akil insanların yaklaşık bir ay sonra Başbakan Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!