Onu tepen ‘inek’ kocası çıktı

Güncelleme Tarihi:

Onu tepen ‘inek’ kocası çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 00:00

Samsun’da yüzü ve vücudu yara bere içinde hastaneye gelip ‘İnek tepti’ diyen kadını o hale getirenin, 21 yıllık kocası olduğu anlaşıldı. Talihsiz kadın “Kocam beni hep döver. Soran olursa da ‘İnek tepti de’ diye tembihler” dedi.

Haberin Devamı

SAMSUN’un Vezirköyrü ilçesi Darıçayalanı köyünde, iddiaya göre, 21 yıllık eşi Hamide M.’ye (55) sürekli şiddet uygulayan Veysel M. (50), 10 gün önceki son tartışmada kadını tekme tokat dövdükten sonra pense ile ön alttaki 3 dişini söktü. Hamid M.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde morluklara ve darbeye bağlı yara izlerine de rastlandı. Olayın nasıl olduğunu soran doktorlara “İnek tepti” diyen kadın, Ankara’da çalışan ve ilk eşinden olan oğlu Hüseyin Dilen’i arayarak olayı anlattı. Vezirköprü’ye gelen Dilen, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şikâyetçi oldu. Hamide M., ifadesinde, şunları söyledi:

ODUNLA KOLUNU KIRMIŞ

“Beni tekme tokat dövdü. Daha önce de döverdi. ‘Kimseye söyleme, seni öldürürüm’ diyordu. 2 yıl önce de odunla vurarak kolumu kırdı. Soran olursa ‘İnek tepti dersin’ derdi. ‘Seni öldürürüm’ diye tehdit ediyordu. Dişlerimi, penseyle dişlerimi söktü.” Veysel M., “Dövmedim, elimle itekledim yere düştü” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!